Riepu svara kategorija? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Riepu svara kategorija?

Lapas: [1] 2
Riepu svara kategorija? ( 2245 )
EsIR

59 ziņas

PM

Tuvojas ziema, jādomā par riepām. Ar kādu svara indeksu ņemat riepas savām 2tonnīgajām gotiņām? Vai 98T (750kg) nav par mazu, vai arī labāk ņemt 102T (850kg).

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja 215/65R15, tad nez vai ir jēga ņemt augstāku par 96.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pilnīgi nekāda jēga tur lūrēt svara indeksus. nav jau ceškas jāliek.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Mani nedaudz biedē paaugstinātie svara indeksi, ka tās riepas nav pārāk cietas. Tipa kā C klases.
Tādēļ labāk izvēlētos standarta indeksu, nevis paaugstināto.

Atbildēt uz šo ziņu
EsIR

59 ziņas

PM

Un ko liekat virsū? Radzes vai parastās, jo vairāk šo tēmu pētu un lasu atsauksmes, jo vairāk sāp galva...:/ Bet ko pagadās tādam smagam auto negribās likt

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

nu es piemeram vienmer censos likt originalas, un ar sniegparslinu nevis nenosakamas vissezonas m+s, bez radzem protams(mazums gadisies uz Eiropu aizbraukt),tapat braucu godigi un nekadas vaines. Butu vairak naudinas panemtu Michelin. Vel bij gadijies vienu ziemu pabraukt ar kkadam Pirelli-tiesa gan masinite bij viegla-bet nu jutami gaja ka tanks pa kupenam. Katra gadijuma Depo Kinas brinumus Vojagerim nerisketu likt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ar sniegpārsliņu kalna fonā ir gan centrāleiropas, gan skandināvu tipa neradžotas ziemas riepas.

Atbildēt uz šo ziņu
EsIR

59 ziņas

PM

Es gan aizskatos uz radzeem, tagad taadas ziemas -kuust - sasalst, kuust sasalst. No riitiem biezi ledus kaartina uz cela. Bērnu vedot uz skolu gribaas aizbraukt liidz galam droshi. Pats neesmu nekaads griidaa spiedeejs, bet ja nu gadaas uz cela no kaada "gudriisha" asas kustiibas dariit

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Riepu svara kategorija?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online