Chrysler voyager 2.8 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler voyager 2.8 CRD

Lapas: [1] 2 3
Chrysler voyager 2.8 CRD ( 3931 )
Miltins

260 ziņas

PM

Vai kads ir saskāries,pirms pielaiž neiedegēs kvēl sveces,bet visas spidometra bultas aizskrien līdz galam tad atpakaļ u ļauj pielaist...viss strādā okei....bet kas tas par gļuku?????

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Miltins: "Vai kads ir saskāries,pirms pielaiž neiedegēs kvēl sveces,bet visas spidometra bultas aizskrien līdz galam tad atpakaļ u ļauj pielaist...viss strādā okei....bet kas tas par gļuku?????"

akumulators patukšs,iespējams drīz nosprāgs pavisam

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Miltins

260 ziņas

PM

Zuris: "
akumulators patukšs,iespējams drīz nosprāgs pavisam
"
Paldies,skatīšu

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

sory,slinks esmu ,bet ja nav noslepums cik amperstundas vajag voyager 2.8 srd akumu....paldies.....

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Šis ir mans pirmais dīzelis un esmu maziņš profāns,sprauslas jau salaboju...tas ir mans ģim enes auto....paldies...

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Kas bija noticis sprauslām? Kā noteici ka ir problēma? Kur tika veikti remonti?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Iesilušam dzinējam braucot iespied gāzes pedāli grīdā. Ja no izpūtēja parādīsies dūmi, tad ar sprauslām labi nav.
Dēļ automātiskās kārbas jau uz vietas stāvošam gāzēt nedrīkst.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Citreiz dumoja,zili dūmi....tad sāka raustīties....aizdzinu pie meistara,viņš kautkur veda uz stenda baudīt.Viena sprausla bija vesela,vienu kāds jau bija centies labot(piecas reizes normāli,vienu špricē neriktīgi),divām bija smidzinātāji beigti.Viss kopā izmaksāja 350 euro...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler voyager 2.8 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online