problēmas ar DVD player!!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar DVD player!!!!

Lapas: [1] 2
problēmas ar DVD player!!!! ( 2494 )
muhrex

11 ziņas

PM

Autiņš T&C, 2005.g. Atdzīts no Kanādas Aprīkotas ar 6 disku DVD čendžeri. DVD diskus neņem pretī. Iespējams nav atbilstošs reģions. Rakstītos diskus arī nelasa,rāda error.
Ir idejas,kā atelpināt to ierīci? Varbūt iespējams kaut ko pārprogrammēt?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Pamēģini mūzikas/audio disku. Ja to nelasīs, tad beigts aparāts. Ja lasa, tad rakstītos jāraksta reģionam 1 vai 0
Pirktos arī skaties lai ir 1 vai 0 vai region free

Internetā daudz sūdzību ka disku lasītājos iesprūst diski un vēlāk nelasa. Varbūt bojāts.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

muhrex

11 ziņas

PM

Andris.: "Pamēģini mūzikas/audio disku. Ja to nelasīs, tad beigts aparāts. Ja lasa, tad rakstītos jāraksta reģionam 1 vai 0
Pirktos arī skaties lai ir 1 vai 0 vai region free

Internetā daudz sūdzību ka disku lasītājos iesprūst diski un vēlāk nelasa. Varbūt bojāts. "

Es arī lasīju visādus forumums, bet atbildes tā arī nav. Mūzikas/audio cd lasas. Esmu mēģinājis DVD, kam pie reģiona rakstīts All. Ok, jāskatā pie ierakstīšanas skatīties. Varbūt iespējams kaut kā pārprogrammēt DVD?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Kādus error tev rāda. Man 6 vieta ir salūzusi un ja tur izdodas ielikt disku tad ilgi nevar izņemt vai arī rāda "generic error" un nelasa.

Vai pamēģinājis esi visus slotus? Es neesmu atradis disku kuru nelasītu pagaidām, bet man tikai bērnu multenes(arī visiem reģioniem) un pārrakstīta mūzika. Tiesa gan auto nav no Kanādas /ASV.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Jurčiks

445 ziņas

PM

Manam pšrakstītos DVD lasa visus, bet iepriekšējam auto (2002 g.)lasīja tikai uz DVD R matricām un attiecīgi DVD RW ierakstītos neņēma pretī, var paeksperimentēt, abi gan bija eiropas versija, varbūt ASV atkal kas atšķiras.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

muhrex: "

Es arī lasīju visādus forumums, bet atbildes tā arī nav. Mūzikas/audio cd lasas. Esmu mēģinājis DVD, kam pie reģiona rakstīts All. Ok, jāskatā pie ierakstīšanas skatīties. Varbūt iespējams kaut kā pārprogrammēt DVD?
"

Atšķiras reģioni,asv-1,eiropa -2,šim modelim nepāršūsi...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

muhrex

11 ziņas

PM

Andris.: "Kādus error tev rāda. Man 6 vieta ir salūzusi un ja tur izdodas ielikt disku tad ilgi nevar izņemt vai arī rāda "generic error" un nelasa.

Vai pamēģinājis esi visus slotus? Es neesmu atradis disku kuru nelasītu pagaidām, bet man tikai bērnu multenes(arī visiem reģioniem) un pārrakstīta mūzika. Tiesa gan auto nav no Kanādas /ASV. "

Izmēģināts bija viss. Skaidrs bija,ka vajag pareizo reģionu un pareizo DVD formātu,kas ASV/Canada atšķiras no Eiropas.
Principā atkodu,kā filmas pārtaisīt uz pareizo formātu un kā pareizi ierakstīt diskā ar pareizo reģionu. Varu pateikt, ka tagad viss iet.

Paldies visiem par atsaucibu.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Pastāsti sīkāk. Ar kādu programmu? Ierakstīji reģionu 1?
Vai pirktajiem dvd pārbaudīji reģionu? Bija nepareizs?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar DVD player!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online