Elektriķis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriķis

Lapas: 1 [2]
Elektriķis ( 2777 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Priekškam maksāt 25 EURO, ja to var izdarīt pašam, izmaksas 5*0.28=1.40 + 0,5 stundu darbs

Atbildēt uz šo ziņu
mežsargs

19 ziņas

PM

Dimitil: "Priekškam maksāt 25 EURO, ja to var izdarīt pašam, izmaksas 5*0.28=1.40 + 0,5 stundu darbs"
Ņemu piečuku un braucu pie tevīm!!! Sūti adressi, kur rīt piebraukt!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Cik vienkārši ir izņemt to klimata kontroles sistēmu? Man arī nedeg vairākas, bet likās ka sarežģīti izņemt un atstāju kā ir. Skatoties šo tēmu radās vēlme tomēr sakārtot, bet kā izņemt?

PASSATizhi: " klimats ir 2001-- gadam. un tur ir gan spuldzes gan gaismas diodes. ar otrajām var sanākt aplauziens))))

http://content31-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/panelis2.sized.jpg?1474136985"

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

caur izpūtēju protams

noņem apdares lielo plastmasu un visu sapratīsi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

Diezgan elementāri. Noņem to lielo apdari (koka emitāciju no plastamasas ). Man ieskrūvēta ar 4 skrūvēm, citeim ar 2-ām.
Atvieno 3 štekerus. Tad sruvē nost ktimat kontroles paneli no apdares. Tad var mierīgi nest mājās jaukt un lodēt. Pie reizes var izjaut visas podziņas un nomazgās. Lai izskatās svaigākas.
PS. Man bija dažas pogas padilušas. Paņēmu no sievas melno nagu laku un piekrasoju. Izskatās tagad ka jauns ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies Dimitil.
Man ir divi lieli caurumi augšējā daļā, tiem priekšā plastmasas aizbāžņi. Noņemšu nost un paskatīšos.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies Dimitil.
Man ir divi lieli caurumi augšējā daļā, tiem priekšā plastmasas aizbāžņi. Noņemšu nost un paskatīšos.

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

Andris.: "Paldies Dimitil.
"

izvelc pelnutrauku,atradīsi vēl 2 skrūves

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriķis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online