Remonts Grand Voyager 2.8D, 2008-> » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Remonts Grand Voyager 2.8D, 2008->

Lapas: 1 [2] 3
Remonts Grand Voyager 2.8D, 2008-> ( 3484 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Cik tev tas meistars kas īsti neko nezina izmaksāja? Aizdzen uz diagnostiku pie TC motors vai ja ir kāds cits dīleris parādījies.
Voyager kluba serviss Ogrē, kontakti mājaslapas kreisajā pusē, uzzvani viņiem. Esmu dzirdējis ka ja problēmas saistītas ar dīzeļdzinēju viņi paši daudz nevar, bet varbūt ieteiks kur doties.

Filtrs kā jau Ilmārs minēja jāiztīra uz garāku braucienu. Ja tādi ir veikti un nav attīrījies tad kopumā jāmeklē dīzeļdzinēju speciālistu nevis chrysler.

Iedarbini aukstu dzinēju pēc dažām minūtēm patausti vai trubas siltas. Ja jā, tad ļoti iespējams ka termostats beigts un ūdens sildās pa lielo apli, tāpēc patēriņš tev ir liels.

Vai dzirdi kad webasto ieslēdzas? Vai zini kā viņu ieslēgt?

Ar kļūdu lasīšanu chrysler ir ļoti švaki visādos kaktu kantoros. Aizbrauc uz TC motors.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

relaxlv

6 ziņas

PM

Jaa, trubas paliek nedaudz siltas. Savadak termostatu nevar parbaudit?
Par webasto, kaa to ieslegt?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

"esot gandriz pilns" - tas vieš cerību, ka varētu vēl iztīrīties.
Cik augstu temperatūras rādītājs skalā kāpj?

Vispār jau, ja termostats vaļā, motors neuzsilst un laikam arī kvēpu filtrs pie neuzsiluša dzinēja neiztīras.
Tiec skaidrībā ar termostatu un motora uzsilšanu. Citādi nebrauc, lai tas filtrs tiešām neaizaug galīgi.

Kur nu vēl vienkāršāka pārbaudes metode, kā pārbaudīt trubu silšanu pie radiatora uzreiz pēc motora iedarbināšanas.

Atbildēt uz šo ziņu
relaxlv

6 ziņas

PM

Temperaturas skala uzkapj tieshi pa vidu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

relaxlv: "Temperaturas skala uzkapj tieshi pa vidu."

Tad laikam termostats nebūs pie vainas.
Apmēram cik ilgā laikā?

Atbildēt uz šo ziņu
relaxlv

6 ziņas

PM

Braucot 15 min.
Stavot un vienkarshi darbinot ap 30 min.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Man stāvot pēc pāris minūtēm ieslēdzas webasto un uzsilst līdz vajadzīgajai temperatūrai apmēram 15 min. Ja brauc zem 10. Tas tagad kad silts.

Ja trubas siltas uzreiz pēc iedarbināšanas tad termostats ir beigts. Vari mainīt vai ielikt papildus vienu.
Man ar beigtu termostatu arī pilsētā uzsila līdz pareizajai atzīmei. Nezinu vai tas ka uzsilst līdz vidum (lai gan vajadzētu būt mazliet zem) ir rādītājs ka termostats nav beigts. Neesmu eksperts.

Webasto ieslēdz uzliekot klimata kontroli uz auto max un temperatūru uz HI (par temperatūru neesmu drošs vai jāliek uz HI, bet vienmēr uzlieku) un pēc kādām divām minūtēm dzirdu ka ieslēdzas webasto. Izkāpjot no auto var dzirdēt dūkoņu zem auto7, kā arī ja izslēdz auto, viņš vēl turpina darboties.
Manam auto ir un esmu vēl lasījis, ka ari mazliet pastiprināta dīzeļa sadegšanas smaka jūtama pašā sākumā .
Citiem esot arī trīs bultiņas un paneļa. Man tādu nav un viss darbojas.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

pats viņš attīras kamēr samērā jauns. tāda gada auto viņam vnk ir beidzies resurss un tā ir maināma detaļa. ja kompis uzrada pilnu filtru (palielinātu pretestību), tad nav jāgurķojas un jāskalo pelnutrauki vai jātīra bagažnieks "

Nu nez , man brackam 2 gadigai Skodai zem garantijas saka kludas metat ka aizkvevis kvepu filtrs , dabiski dileris un lai skatas, dileris pazinoja ka nosakuma pirms sakat lietot auto varbut izlasam lietosanas manuali :D izradas reizi vai divas menesi atkariba no nobraukuma esot pus 30 min jabrauc uz 90km,h ar treso atrumu (ar palielinatiem apgreizieniem lai filtrs atiroties un to paredzejis VAG razotajs !.. es normali iereecu darit man nav ko ka 50 km zadeet ar treso atrumu uz 90 km/h isak sakot tad kad man ari uzkritis kiegelis uz galvas varbut es ari izdomasu pirkt dizeli.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Remonts Grand Voyager 2.8D, 2008->
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online