gāzes dators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes dators

Lapas: [1] 2
gāzes dators ( 2519 )
antons23

54 ziņas

PM

Sveicināti visapkārt!

Vai gāzes vadības bloks/ dators ietekmē pieslēgšanās iespējas pie dzinēja oriģinālā vadības bloka?

Es domāju- diagnostiku.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

antons23: "Sveicināti visapkārt!

Vai gāzes vadības bloks/ dators ietekmē pieslēgšanās iespējas pie dzinēja oriģinālā vadības bloka?

Es domāju- diagnostiku."

Nu jā es pareizi sapratu jautājumu. Tad NE

Atbildēt uz šo ziņu
antons23

54 ziņas

PM

Dimitil: "

Nu jā es pareizi sapratu jautājumu. Tad NE"

Paldies par atbildi.
Vienkārši ir auto ar gāzi, dzinējs 3,3, kam diagnostikas dažādas slikti pieslēdzas mašīnas datoram.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kura gada auto?

Atbildēt uz šo ziņu
antons23

54 ziņas

PM

2006.gads, dzinējs 3,3, bemzīns- gāze. Skatījos ar D150E (autocom), ik pa brīdim pieslēdzas uz eobd

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Ja viss ir pareizi saslēgts, tad gāzes kompis dzīvo savu dzīvi un mašīnas dzinēja kompja darbībā nejaucas.
Ja likuši ir halturšķiki, tad viss ir iespējams.
Savukārt ja lieto ķīnas Delphi klonu (Autocomam nav modelis DS150), tad vaina 99% ir tanī un priecājies ka neesi vēl nokurinājis autiņa vadības bloku (ir bijuši gadījumi).

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janni: "Ja viss ir pareizi saslēgts, tad gāzes kompis dzīvo savu dzīvi un mašīnas dzinēja kompja darbībā nejaucas.
Ja likuši ir halturšķiki, tad viss ir iespējams.
Savukārt ja lieto ķīnas Delphi klonu (Autocomam nav modelis DS150), tad vaina 99% ir tanī un priecājies ka neesi vēl nokurinājis autiņa vadības bloku (ir bijuši gadījumi).
"
tie gāzesdatori kuri saprotas ar auto datoru caur obd, mēdz aizņemt sakaru kanālu. un testeris nevar pieslēgties.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

Var jau protams aizņemt kanālu, bet ne jau tādā mērā, ka citi signāli netiek cauri, jo tad arī autiņš nespēs pilnvērtīgi darboties.
Pamēģini citu diagnostikas aparātu, jo uz ķīnas klonu es točna nepaļautos.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes dators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online