Grand voyager vai town&country » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Grand voyager vai town&country

Lapas: 1 [2] 3
Grand voyager vai town&country ( 3290 )
janni

716 ziņas

PM

Beņķigrīdā ir laba lieta, bet sēdēšana viņos gan nav ērta. It sevišķi pēdējā rinda, kur, kā cienītā saka, esot jāsēž kā ginekologa krēslā. Līdz 2004 gadam pasažieriem sēdēšana ir ērtāka (bet ne jau tev ir jāsēž aizmugurē ). Neesmu garākus gabalus braucis ar 2008 un uz augšu, bet tuvajos gabalos bija ok.

Beņķiemgrīdā ir divi mīnusi (manā skatījumā):
1. pamēģiniet to rezerves ratu dabūt lejā un ārā no tās mašīnas vida nakts laikā un slapdraņķī, jo stipri šaubos vai kāds/a seko līdzi tam lejālaišanas mehānismam.
2. Balons (viens vai divi) tāpat neļauj vidējo beņķi/us ielaist grīdā un tie tāpat ir jāskrūvē ārā, ja vajag vest ko lielāku.

Un ar dīzeli ir vienkārši - ja soļķi vari dabūt lētak kā tankos (vai pa brīvu no darba autiņa), ņem dīzeli bez variantiem.

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Rony: "

Izveles T&C tiešām nav daudz! Gan jau kāds labs ekspemplārs ir! 3.8 ar gazi būtu labāka izvēle nelā 3.3? "

protams. patēriņš apmērām vienāds. bet atšķirība dinamikā ir jūtama par labu lielākam. jutama atšķirība arī nodoklī, ja 05-- gads)))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Rony

29 ziņas

PM

3.8 ir mazāks nodoklis pēc 2005. gada?

kā vispār ir ar dīzeļiem? cik lasīts, tad tur diezgan bēdīga situācija. kā tur īsti ir?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Ar nodokli ir tā, līdz 2005 no pilnās masas, pēc - motora tilpums + jauda + pilnā masa.
Īsumā - gribi auto ar jaudīgu motoru - meklē modeli pirms 2005 gada. Gribi mazu nodokli, meklē autiņu ar mazu motoru pēc 2005 gada.

Rīta kafiju dzerot pasēdēju csdd lapā un paskatījos cipariņus. Piem:
Benzīns 2012 gada Town Country - 211kW + 3605cm3 + 2745kg = 377.06eur gadā
Benzīns 2002 gada Town Country - 3778cm3 - 2541kg = 162.21eur gadā (pilnpiedziņai dēļ pilnā masas 2631kg - 196.36eur)
Dīzelis 2010 gada Grand Voyager - 120kW + 2777cm3 + 2775kg = 163.63eur gadā

Un dīzelis kā jau dīzelis. Pilnībā apmierināts būs pirmais īpašnieks pirmos 5 gadus. Pēc tam (un nākamais) kā paveiksies.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Rony

29 ziņas

PM

janni: "Ar nodokli ir tā, līdz 2005 no pilnās masas, pēc - motora tilpums + jauda + pilnā masa.
Īsumā - gribi auto ar jaudīgu motoru - meklē modeli pirms 2005 gada. Gribi mazu nodokli, meklē autiņu ar mazu motoru pēc 2005 gada.

Rīta kafiju dzerot pasēdēju csdd lapā un paskatījos cipariņus. Piem:
Benzīns 2012 gada Town Country - 211kW + 3605cm3 + 2745kg = 377.06eur gadā
Benzīns 2002 gada Town Country - 3778cm3 - 2541kg = 162.21eur gadā (pilnpiedziņai dēļ pilnā masas 2631kg - 196.36eur)
Dīzelis 2010 gada Grand Voyager - 120kW + 2777cm3 + 2775kg = 163.63eur gadā

Un dīzelis kā jau dīzelis. Pilnībā apmierināts būs pirmais īpašnieks pirmos 5 gadus. Pēc tam (un nākamais) kā paveiksies. "

Cik tā paskatījos, tad vairāk uzrunā T&C 3.8 benzīns/gāze. Cik skatos, tad ar gāzi šim auto problēmas nav, ja tiek veiktas visas apkopes. Kā arī bagātīgāka komplektācija.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Ar dīzeli jābūt uzmanīgam un prātīgam. Ļoti jāzina auto lai pirktu lietotu. Palasi cik daudz problēmu. Var arī citu valstu forumos palasīt, sprauslas ir pati lielākā sāpe. Dārgas, grūti nomainīt utt. Var protams paveikties.

Es arī gribēju benzīnu, bet tuvumā neko prātīgu neatradu un paņēmu dīzeli ar 230tk km nobraukumu. Ir neliela vēsture, bet nekas par sprauslām vai tamlīdzīgi.
Patēriņš pilsētā ap 13 litri. Neredzu ekonomiju.
Šobrīd ir aizdomas ka ceturtā sprausla tek, kas nozīmē dārgu maiņu.

Rezerves daļas vienādas, tiesa modeļiem līdz 2004 gadam lētākas ir virsbūves daļas (lukturi, moldings utt). Ja patīk auto izskats, tad ir ļoti skaisti T&C ar hromētām daļām bamperos, diviem dvd ekrāniem, utt. Voyager tādu neatrast, pat executive versijā. Lielai daļai nav klimata kontrole aizmugurē. Gaisa spilvenu pasažierim priekšā nevar atslēgt. Voyager manuprāt ir apdalīts ļoti daudzās svarīgās ekstrās.
Es nedomājot ņemtu labi aprikotu T&C ja būt iespēja. Iespējams liekas dārgi, bet tās ekstras ir tā vērtas.

Stow and go ir mārketinga triks. Es arī iekritu. Vidējos nevaru salocīt, jo tajās atvilktnēs ir instrumentu kaste, kopšanas līdzekļi. Ķēde sniegam, pumpis un visādi sīkumi. Lai viņus salocītu daudz, daudz jāizņem.

Aizmugurējos vēl var, bet arī bagāžniekā parasti bērnu mantas utt. Dažreiz prātīgāk liekas ka būtu parastie sēdekļi, noskrūvet un viss.
Par sēdēšanu nezinu, nekad neesmu pirms tam Voyager vai T&C sēdējis. Bet man patīk manējam aizmugurē. Parasti kad sieviņa mājas ved no kādas balles, es labāk aizmugurē izvēlos nekā priekšā. Manuprāt daudz ērtāk.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Rony

29 ziņas

PM

Andris.: "Ar dīzeli jābūt uzmanīgam un prātīgam. Ļoti jāzina auto lai pirktu lietotu. Palasi cik daudz problēmu. Var arī citu valstu forumos palasīt, sprauslas ir pati lielākā sāpe. Dārgas, grūti nomainīt utt. Var protams paveikties.

Es arī gribēju benzīnu, bet tuvumā neko prātīgu neatradu un paņēmu dīzeli ar 230tk km nobraukumu. Ir neliela vēsture, bet nekas par sprauslām vai tamlīdzīgi.
Patēriņš pilsētā ap 13 litri. Neredzu ekonomiju.
Šobrīd ir aizdomas ka ceturtā sprausla tek, kas nozīmē dārgu maiņu.

Rezerves daļas vienādas, tiesa modeļiem līdz 2004 gadam lētākas ir virsbūves daļas (lukturi, moldings utt). Ja patīk auto izskats, tad ir ļoti skaisti T&C ar hromētām daļām bamperos, diviem dvd ekrāniem, utt. Voyager tādu neatrast, pat executive versijā. Lielai daļai nav klimata kontrole aizmugurē. Gaisa spilvenu pasažierim priekšā nevar atslēgt. Voyager manuprāt ir apdalīts ļoti daudzās svarīgās ekstrās.
Es nedomājot ņemtu labi aprikotu T&C ja būt iespēja. Iespējams liekas dārgi, bet tās ekstras ir tā vērtas.

Stow and go ir mārketinga triks. Es arī iekritu. Vidējos nevaru salocīt, jo tajās atvilktnēs ir instrumentu kaste, kopšanas līdzekļi. Ķēde sniegam, pumpis un visādi sīkumi. Lai viņus salocītu daudz, daudz jāizņem.

Aizmugurējos vēl var, bet arī bagāžniekā parasti bērnu mantas utt. Dažreiz prātīgāk liekas ka būtu parastie sēdekļi, noskrūvet un viss.
Par sēdēšanu nezinu, nekad neesmu pirms tam Voyager vai T&C sēdējis. Bet man patīk manējam aizmugurē. Parasti kad sieviņa mājas ved no kādas balles, es labāk aizmugurē izvēlos nekā priekšā. Manuprāt daudz ērtāk. "

Skatoties sludinājumus, man ar liekas, ka labāks ir T&C,jo vairāk extru. Tikai mazliet biedē benzīna dzinēja apjomi. Cik noprotu, tad viņiem ir siknas līdz 2005, gadam vai ķēdes jau nāk?! Tas tomēr arī ir V6.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Amerikāņi ekstras mīl T&C noteikti ir labāk aprīkoti par Eiropas. Nezinu patēriņu benzīnam, bet ar dīzeli automātu ar nekāda taupība pilsētā nav. Un problēmas ziemā. Kam tas vajadzīgs! Latvijas apstākļiem tikai benzīns plus gāze.

Es biju pārliecināts ka visi benzīna motori ir ar ķēdi, vismaz no 2000 gada.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Grand voyager vai town&country
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online