3.8 B/G 98.Gada TownCuntry » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 3.8 B/G 98.Gada TownCuntry

Lapas: [1] 2
3.8 B/G 98.Gada TownCuntry ( 2731 )
Ārels40

14 ziņas

PM

Sekojoša problēma. Braucu ar auto apstajos noslapēju dzinēju. Kad mēģināju pielaist pa jaunu nekas nesanaca. panelī dega tikai aukšējās gaismiņas
bet spidometra panelī nedega PRND3L ka ari nobraukums nerādījas. pielaist nevareju, nebija pat nekadas skanas pazīmju. Domāju kad starteris nobeidzies, bet pec 1h pamēģināju velreiz piestartēt, un vis gāja gan salona panelī vis kam jastrada, strādāja. Varbūt kkas ar kompi?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

šitais deg???

https://pictures.dealer.com/l/lhmcjsandy/1668/a33fbc668b993397d82a42e1a6af3f06x.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ārels40

14 ziņas

PM

PASSATizhi: "šitais deg???
Deg gan

https://pictures.dealer.com/l/lhmcjsandy/1668/a33fbc668b993397d82a42e1a6af3f06x.jpg"

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

un nevienā brīdi neienāca prātā doma nolasīt kļūdas un noskaidrot kāpēc deg?

Atbildēt uz šo ziņu

Ārels40

14 ziņas

PM

PASSATizhi: "un nevienā brīdi neienāca prātā doma nolasīt kļūdas un noskaidrot kāpēc deg?"

Deg man nevis gluzi tads ikons bet teksts Servis engine Soon.
Kļūdas ir nolasītas uzrādījas tikai kad kkas ar releju kasti nav ok zem motora pārsega. kļūda tika noņemta un pagaidam nav uzmesta.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

"Servis engine Soon" jau yas pats vien ir. Ja kļūda nav uzmesta, tad tai lampiņai nevajadzētu degt. Pēc kā spried, ka kļūda nav atkārtoti izmesta?
Precizē, kāda kļūda tika nodzēsta.

CV 1998.g. 2.5 TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gan jau tajā kļūdā arī slēpjas problēmu cēlonis. man vispār patīk, ka ļoti daudzi nesaista tehniskas problēmas ar to lampu. itkā viņa tikai smukumam tur ieskrūvēta

Atbildēt uz šo ziņu

Ārels40

14 ziņas

PM

PASSATizhi: "gan jau tajā kļūdā arī slēpjas problēmu cēlonis. man vispār patīk, ka ļoti daudzi nesaista tehniskas problēmas ar to lampu. itkā viņa tikai smukumam tur ieskrūvēta "

Zinu vairakus kam ta lampina deg. Un brauc jau 2gadus ar auto bez problemam. Man problema paradijas tikai pec karbas maiņas, jo sākumā mainīju lasītājus kārbai , nomainīju kompjus autiņam jo vis liecināja kad kārba nav beikta. Beigu beigas beiktas bija kārbai smadzenes. Tapēc domāju kad varētu but vainīgs kompis bet nezinu kurs no visiem. kludas nosaukumu nepateiksu no galvas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » 3.8 B/G 98.Gada TownCuntry
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online