3.8 Town. Nesen iegadats, trukst pieredzes par so visu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 3.8 Town. Nesen iegadats, trukst pieredzes par so visu

Lapas: 1 [2]
3.8 Town. Nesen iegadats, trukst pieredzes par so visu ( 2728 )
migano

351 ziņas

PM

Dimitil: "Man rittīgi besī uz šosejas apdzīt.
Brauc 90, jāapdzen. Ja uzdod nedzud gāzi, tad šis knapi kustās, ja uzdod nedaudz vairāk, pārslēdz 2-a robā. Un tad aptuveni pēc 100km/st iemēt 3-jā.
"

Tas drīzāk izklausās, ka motoram galīgi nav jauda.
Man defektīvais 3.0 arī līdzīgi dara ar kārbu.

Uz benzīna nav pieņemamāka uzvedība ar pārslēgšanos ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

uldii12345

316 ziņas

PM

Nu nezinu, man gan ir jūtams uzrāviens arī pēc 4k un tieši pēc 4k sāk straujāk celt, cita lieta, ks tas nav labi motoram, vai degvielu rij nejēgā, katrā ziņā ar 2 robu pēc 4k ceļ krietni labāk, kā ar 3. robu uz mazākiem apgriezieniem.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Dimitil

652 ziņas

PM

migano: "

Tas drīzāk izklausās, ka motoram galīgi nav jauda.
Man defektīvais 3.0 arī līdzīgi dara ar kārbu.

Uz benzīna nav pieņemamāka uzvedība ar pārslēgšanos ?
"

Uzvedās tapat arī ar benzīnu, bet jāudas jūtams vairāk.
Es jau jutu kā kautas nav kārtībā. Man bijā vecāks T&C 2000 3.3, gāja labāk nekā tagadējs GV 2001 3.3

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

migano: "

cik aogr. tad ir tā skaņa ?
Nu, varbūt pārslēdzas uz 2.ātrumu un iet uz max apgr. Kur tur vēl rāviens
Un kāpēc vispār jāliek pedālis grīdā ?"

(offtop) reals stasts iz 90tajiem, biezais atbrauca pie elektrikiem sudzeties par vinu uzlikto muziku-pie maksimala skaluma skaljruni grabot

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: "Es 10 to gadu bruacot, jau esmu sen iemacijies atrumus parslegt pats kad iet jau virs 3,5 palaizu drusku pedali valaa , sis parsledzes un atkal dodu virsu ta ar izjutam Tie kas nezin kas ir max griezes moments Nm , ta ari nesapratis, tekstu. "

Absolūti piekrītu! Galīgi neesmu no gāzetajiem,bet vienalga man pagāja gandrīz pusgads ,kamēr piešāvos gāzes pedāli lietot,tā lai kārba normāli klausa,iepriekšam Džerim bija manuālā kārba! Pēc pirmā mēneša pat dzinu uz diagnostiku RAAP,jo domāju ka kārbas kompim kas ar samdzenēm nav labi! Viss tur bija kārtībā...Vnk šie 4 pakāpju automāti uzvedas aboslūti savādāk nekā piem.WW 6 robu tāpec arī izjūtas sākumā ir dīvainas....

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » 3.8 Town. Nesen iegadats, trukst pieredzes par so visu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online