radio nav skaņas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » radio nav skaņas

Lapas: [1]
radio nav skaņas ( 1927 )
arizona

19 ziņas

PM

čau:)
šodien kļuvu par saimnieci Grand Voyager (2007 CRD 2.8). Iepriekš ar šo marku nav bijusi saskarsme, tāpēc liels pārsteigums, ka mūzikas centram nav skaņas.. Viss darbojas, tikai skaņa - ni un ni. Manuāļi visi zviedriski..
Maybe kāds var konsultēt - kas var būt pie vainas (vai iespējams tur ir kāda Mute poga?
Drošinātāji it kā visi vietā - pārbaudīja.
paldies iepriekš;)
p.s. dzenot mašīnu uz LV - skaņa vēl strādāja..

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

arizona: "čau:)
šodien kļuvu par saimnieci Grand Voyager (2007 CRD 2.8). Iepriekš ar šo marku nav bijusi saskarsme, tāpēc liels pārsteigums, ka mūzikas centram nav skaņas.. Viss darbojas, tikai skaņa - ni un ni. Manuāļi visi zviedriski..
Maybe kāds var konsultēt - kas var būt pie vainas (vai iespējams tur ir kāda Mute poga?
Drošinātāji it kā visi vietā - pārbaudīja.
paldies iepriekš;)
p.s. dzenot mašīnu uz LV - skaņa vēl strādāja..
"

jāskatās relejs drošinātāju kastē -vai padod barošanu skaņas pastiprinātājam,ja padod,tad skatīt vai pastiprinātājs dzīvs,ja nosprādzis var man zvanīt 29230402,notirgošu ejošu...
releju vada FCM front control modul

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

arizona

19 ziņas

PM

Zuris: "
jāskatās relejs drošinātāju kastē -vai padod barošanu skaņas pastiprinātājam,ja padod,tad skatīt vai pastiprinātājs dzīvs,ja nosprādzis var man zvanīt 29230402,notirgošu ejošu...
releju vada FCM front control modul
"

paldies!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Ierakstīšu šeit savu problēmu:
Man GV 2001, ieledzot rādio, tas ieslēdzās, bet rāda NO RDS un neko neuztver, kaut vai noregulēts uz pareizā viļņa. Es braucot visu laiku spaidu pa ieprogramētam stacijām, tad šīs pēc kāda laika sak uztvert. Mēģināju visādos veidos, ar/bez TA AF LOC TP nekas nelīdz.
Varbūt kāds zin iemeslu, vai es nemāku ar rīkoties?

Atbildēt uz šo ziņu
Kristers71

6 ziņas

PM

Atvieno AKB uz kādu brīdi. Man bija identiska problēma. Atrod forumā topiku "neskan audio". Tur viss ir aprakstīts. Lai veicas!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tikai pārliecinies, vai radio ieslēgšanas kods ir pie rokas.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Forumu izskatiju. Risinajuma nav.
AKB biju atvienojis vairāras reizes, pat uz pāris stundām.
Un paldies iepriekšējam saimniekam, viņš kodu ir uzrakstījis uz paša maģīša ar pildspalvu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » radio nav skaņas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online