Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam 95g vojim kautkas izvelk elektribu
| Vecajam 95g vojim kautkas izvelk elektribu ( 1591 ) | |
|
Artursdzintars
|
2016-07-03 09:20:41 Nevar pielaist 2.5td,itka nepietiek elektribas,sajuta tada,ka knapi dzivs akumulators,kautgan aķis jauns,devu pat piepipet,pat paneli lampinas knapi deg,elektriba nepietiek visam,mağim,centr. atslegai,starterim un tt.murgs kautkāds,massu ari sledzu uz dzineju un korpusu atsevišķi,nekas nemainas.varbut kads var kautko ieteikt.klemmes aķim ir labi pievilktas |
|
IlmarsG!!
|
2016-07-03 12:17:24 Izmēri taču spriegumu uz akumulatora klemmēm. Jans akumulators nav sinonīms uzlādētam akumulatoram. Tas, ka devi piepīpēt tikai palielina aizdomas, ka akumulators tagad nav uzlādēts. Un kādēļ pirki jaunu akumulatoru? CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
Artursdzintars
|
2016-07-03 18:21:07 Auto tika nomainita galvas blive,pie reizes nopirku jaunu aķi jo mašina bija gadu nostavejusi,klemmem vis ir ok,kamer kautko nesaku slegt,aizdedzi,avariku,vaij muziku,testeris rada stabili 12,60v.mašinu varu parlasit pats vissu,bet šads murgs ir pirmo reizi,kautgan ar auto ņemos 15 gadus,elektriba esmu muļķis.pirms auto tika nolikts viss bija ideali |
|
gachux
|
2016-07-08 03:45:47 "Auto tika nomainita galvas blive,pie reizes nopirku jaunu aķi jo mašina bija gadu nostavejusi,klemmem vis ir ok,kamer kautko nesaku slegt,aizdedzi,avariku,vaij muziku,testeris rada stabili 12,60v.mašinu varu parlasit pats vissu,bet šads murgs ir pirmo reizi,kautgan ar auto ņemos 15 gadus,elektriba esmu muļķis.pirms auto tika nolikts viss bija ideali" man kka pec zalaa izklausas vai relejkaste kkas neiet. Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam 95g vojim kautkas izvelk elektribu