2.5 CRD uzraviens! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5 CRD uzraviens!

Lapas: [1] 2
2.5 CRD uzraviens! ( 2712 )
Johny

30 ziņas

PM

Problema sekojosa - Braucot praktiski jebkura roba vienmerigi turot gazes pedali uzraviens ir tads ka saraustits, itka vienmerigi pa bridim iet un tad taka mazliet apraviens un turpina normali un atkal mazliet apraujas. Ceru domu sapratat, nevienmerigs tas uzraviens. Esmu ieverojis, ka tiesi tajos apravienu brizos izsit melno dumu pavairak. Sprauslas un turbo kartiba tie ir parbauditi. Varbut, kads ir ar ko tadu saskaries. Auto 2.5 CRD 02. gada Auto gaita tika slegts pie diagnostikas un visi raditaji bija normas robezas.

Atbildēt uz šo ziņu
Johny

30 ziņas

PM

Varbūt, kāds var ieteikt, kādu labu dīzelistu/servisu!? Pie tādiem, kuri rausta plecus vai iesaka mainīt visu pēc kārtas ir pabūts.

Atbildēt uz šo ziņu
edds

43 ziņas

PM

Kad bij vajaks uzraviens remontejos http://www.dizel.lv/

Atjaunoja sprauslas + iznema to kvepu filtru/katalizatoru

Pec tam par uzravienu vairs nesudzos

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Visu pēc kārtas mainīt nevajadzētu, bet uzlikt jaunu Mopar degvielas un gaisa filtru iesākumā varētu gan. Tāpat pārbaudīt, vai divtaktu eļļas piedeva pie degvielas neuzlabo situāciju. Sākt ar to, kas nemaksā dārgi.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Johny

30 ziņas

PM

Degvielas un gaisa filtri jauni. To saprast,ka vienkārši parasto 2t eļļu piešaut degvielai?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tieši tā.
Savējam profilaksei leju kādus 100ml uz bāku. Ārstnieciskos nolūkos bija rekomendēts pat litru uz bāku tieši CRD dīzelim - tā apgalvoja kaut kur forumā (pameklē).
Man gan nav CRD.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Johny

30 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tieši tā.
Savējam profilaksei leju kādus 100ml uz bāku. Ārstnieciskos nolūkos bija rekomendēts pat litru uz bāku tieši CRD dīzelim - tā apgalvoja kaut kur forumā (pameklē).
Man gan nav CRD.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Tieši forumā biju lasījis,ka CRD motoriem vispār neko nedrīkst gāzt klāt. Pēdējā laikā esmu biežāk uz ielas pievērsis uzmanību CRD Voyageriem un visiem kā vienam spiežot gāzi gāžas melni dūmi pastiprināti, citam vairāk citam mazāk, laikam nav par ko uztraukties

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Dūmi ir sekas pēc 2000.g. ražoto dīzeļu sprauslu neizturīgumam un nav svarīgi kurš tos ražojis. Izdilst, neveido korektu smidzinājumu cilindros, degviela kārtīgi nesadeg un dūmu veidā nāk no izpūtēja. Ne velti jaunākiem dīzeļiem liek kvēpu filtrus. Domā, tos liek tādēļ, ka no motora nāk tīras izplūdes gāzes?

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5 CRD uzraviens!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online