Sveču maiņas sekas GV 2001 3.3 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sveču maiņas sekas GV 2001 3.3

Lapas: [1] 2
Sveču maiņas sekas GV 2001 3.3 ( 2836 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Šodien beidzot dabuju jaunas irīdija sveces. Pirms maiņas paskatījos dažādus VIDEO un nolēmu manīt ņēmot nost logu tīrītāju mefanismu.
Sāku ar priekšējam. Viss sanāca OK.Visas sveces izskatījas diezgan pabraukātas. Elektrodam spicais gals vispar nebija, laikam nodedzis.
Tad ķēros pie tālākājam, 3-o un 5-o atskrūvēju kā vajag, bet 1-a gan negāja, visu laiku skrūvēju ar 0.5metrigu trubu. Izskrūvējot ārā iraudzīju bēdīgu skatu: svece galīgi beigta (elektrods galīgi nodedzis, tā keramika kas riņķī vairs nav), vītne galvai aprauta, jo uz sveces vītnes palika alumīnija paliekas.
Tomēr nolēmu skrūvēt jauno sveci iekšā. Bēt P***** nelika ilgi gaidīt, kaut kur pusceļā svece pārlūza .

Slikti ir, bet ko darīt. Esmu noņēmis galvu. Rīt mēģīnāšu atrast vietu kur dabūs sveces paliekas ārā un CERAMS atjaunos vītni.

PS.
Ja kāds maina sveces bez logu tīrītaja mehanisma noņemšanas, tas nav to vērts. Jo to mehanismu var noskrūvēt ap 10min un pec tām tiec visur kur vajag.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vītni atjaunot varēja arī neņemot nost galvu. diezgan easy pasākums.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

Izskruvēju sveces paliekas arā no galvas un aizvedu galvu uz slīpēšanu un vītnes iegriešanu.
Bet šie man man paziņoja ka nevarēs normāli neko izdarīt. Būs iespēja ka svece izlidos ārā ;(
Jāmeklē jauna galva.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

man reiz mazdai atnāca svece un ar vibrāciju sabeidza vītni.
Iegriezu lielāku vītni 16 vai kāds tur nākamais un ir tādas čaulītes jeb pāreja - iekšējā vītne kā "parastai" svecei un ārējā kā jauiegrieztai vītnei.
Ražo Wurth man šķiet. Tās čaulītes pirms skrūvēšanas laikam ar kaut kādu līmi jāiesmērē, lai pēc tam nenāk ar visu sveci ārā.
Tā kā man bija irīdija sveces, tad vienkārši pie nākamās sveču maiņas iepirku svaigu čaulīti, jo vecā palika uz sveces uz mūžu, nost nesabeidzot nereāli dabūt, jo mīksta, kapars vai kas līdzīgs.
Nu, jā, vītni griezu neņemot nekādu galvu nost, urbi iesmērē, lielākā daļa skaidu pielīp, nesabirst nejēgā sadilušā motorā

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Dimitil

652 ziņas

PM

Varbūt kādam interese, uzrakstīšu izmaksas.
Lietota galva 55
Galvas slīpēšana, vārstu pieslīpēšana 65
Jauni vārstu blīvslēgi 6x1.20 7
Galvas blīve 30
Ieplūdes blīvji komplekts 23
Kopā 190euro un puss dzinēja ka jauns

Rīt ķeršos pie salikšanas

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Dimitil: "Varbūt kādam interese, uzrakstīšu izmaksas.
Lietota galva 55
Galvas slīpēšana, vārstu pieslīpēšana 65
Jauni vārstu blīvslēgi 6x1.20 7
Galvas blīve 30
Ieplūdes blīvji komplekts 23
Kopā 190euro un puss dzinēja ka jauns

Rīt ķeršos pie salikšanas"

jeb pārdesmit eiro par sveču vītnes remkomplektu un dažu stundu darba, sūcot alu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

Savai galvai vītni biju pats atjaunojis un atkal aizvedu uz slīpēšanu. Šie saka ar to darbotie un tomēr vajag jaunu, ši bija briesmīgi pārkārsēta.
Tapēc meklēju citu.

Vakar pēc 12 st skrūvēšanas tika dzinējs iedarbināts.

Atbildēt uz šo ziņu
UgunsX

36 ziņas

PM

Visiem silti iesaku paskatīties manuālī ar kādu spēku jāvelk sveces. Nu, tīri profilaksei. Jo esu redzējis kā ņem lielo varatoku un atspēries pievelk un pēc tam raud par norautām vītnēm.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Sveču maiņas sekas GV 2001 3.3
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online