Bremžu dalītājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremžu dalītājs

Lapas: [1] 2
Bremžu dalītājs ( 3013 )
cesterfilds

11 ziņas

PM

Cik viegli, vai grūti ir samainīt bremzu dalītaju? Vai ir citas iespejas kā pieregulēt abas puses vienādas uz skati? Vai varetu būt kad bremzu caurule (gumijas) ir ciet kreisajā puse? Ko darit?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja atšķiras kreisā-labā puse, visdrīzāk, bremžu spēka sadalītājs nav pie vainas.
Lai kādā servisā apskatās bremzes.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Sāc ar to ka apskaties ,vai abās pusēs diskiem kolodkaas spiežas klāt vienādi
(vai bremžu diskiem spožā daļa iekšpusē/ārpusē pēc laukuma ir identiska kreisajā/labajā pusē)
Ja nav tad sāc meklēt kura kolodka vai viss suports iekodies -nestaigā.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja jau remontē bremzes, tad skatē tomēr nebūs motoru pilnībā nokāvuši.
Aizmugurē varbūt nemaz disku nav, bet ir trumuļi.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

kas par autiņu ?
man kāreiz dodge caravan spēka sadalītājs (power valve laikam) tādas nepilnības deva.
Labā puse bija jau remontēta un vārsts atvērtā veidā nobloķēts, bet kreisā pusē normāli nestaigāja un visbiežāk ļoti vāji bremzēja (maza caurplūde).

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Anulet tadu dalitaju un vis ir kedaa jau kuro gadu braukaju , bremzes ir labakas un pedalis ataak reagee , un skatee viri priecigi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Ezis2: "Anulet tadu dalitaju un vis ir kedaa jau kuro gadu braukaju , bremzes ir labakas un pedalis ataak reagee , un skatee viri priecigi."

Cik saprotu runa iet par aizmugurējo bremžu spiediena regulējošo vārstu blociņu kas pie kreisā pakaļējā rata uz rāmja pieskrūvēts.

Kāda tieši ir anulēšanas shēma? Blokam kā tādam tur ir jābūt lai skati izietu.
Ko jūs tur ar to bloku darat? izjaucat un izņemat ķeskas?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "
Cik saprotu runa iet par aizmugurējo bremžu spiediena regulējošo vārstu blociņu kas pie kreisā pakaļējā rata uz rāmja pieskrūvēts.

Kāda tieši ir anulēšanas shēma? Blokam kā tādam tur ir jābūt lai skati izietu.
Ko jūs tur ar to bloku darat? izjaucat un izņemat ķeskas?"

Var ja izmest araa keskas un no gala citas skruves ieskruvet jo orginalajam ir caurumi bet man tas variants nepatika jo tas strunts medz no vecuma parsprakt uz pusem ! un var sanakt ielikt pakal kadam. Man pa cik bija trubas sarusejusas tad es no ta strunta izmetu araa keskas no galiem izurbu lielakus caurumus un izveru trubu pa taisno cauri un trubu uzgrieznus uzskruveju atpakal virsu ( tiri skatam) un vis no arpuses nav redzems ka tur truba pa taisno iet cauri

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Bremžu dalītājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online