gaze » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3 4
gaze ( 5015 )
Ranger

181 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ranger: "

Cik man ir auto ar gāzi bijuši, tik arī esu pildījis 99% Lukoil, neko sliktu nevaru teikt. "

Man cik nu pa dzivi ir trapijeis pildit tik parasti nobraucas mazak , pietam raditaji muzdien peld , brauc vienu marsutu bet katreiz norij savadak. iespejams ka vaina mana auto bet ar citam uzpildes stacijam sitadu joku nav , ka man viens pacuksteja uztaisits ka gazi ar gaisu kull kopa un to suptanci speiz tev balona

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

bukjelis

64 ziņas

PM

Ranger: "Laiks gāzes fihm filtru nomainiju kadus 4 menesus atpakalj.

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Un cik tūkst km ir noskrējis pa šiem 4mēn?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

gachux

246 ziņas

PM

bukjelis: "gazes balons 53 litri var iepildit tikai 30 litrus gazi pildos lukoila!!! Kas tas par joku visu laiku pildiju 46 litrus 48 litrus 50 litrus 53,bet tagat neka."

Par kuru no Lukoiliem iet runa? Man te nesen ari bij soks ka par 100km mazak nobraucu,betnu pameginaju velreiz(domaju pedejo) topasu - un vis atkal bij ka parasti

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

bukjelis

64 ziņas

PM

Noskrejiens kadi 5000 km

Atbildēt uz šo ziņu
IVOSTR

45 ziņas

PM

bukjelis: "gazes balons 53 litri var iepildit tikai 30 litrus gazi pildos lukoila!!! Kas tas par joku visu laiku pildiju 46 litrus 48 litrus 50 litrus 53,bet tagat neka."

Neiepildīsi arī vairāk karstā laikā un nebrīnies nemaz, ziemā jā būs 43 litri......tāka viss ok un lukoils ir 1 no Labākajiem kur pildīties!!!!!!!!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Sudigi jums gan baloni. es pat siti siltuma 60 litru balona pusu ieksa 54 ,kad veseks 56 litrus bez stresa, ziema kad leili minusi paaaaat 58 , ka kura tanka kompresors velk.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online