gaze » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 2 [3] 4
gaze ( 5014 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

lētie multivārsti bieži noslēdz pārāk agri.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ar to ari vis sakas ka saliek gazes kantoros kas liek jau "vakar "nevis rinda pec 2-3 nedel un pec tam raud ka vis ir sudigi un gaze nestrada bet galvanais ka cena uzvar un uz sita grabekal kapa un kapj virsu , joprojam.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

gachux

246 ziņas

PM

Ezis2: "Sudigi jums gan baloni. es pat siti siltuma 60 litru balona pusu ieksa 54 ,kad veseks 56 litrus bez stresa, ziema kad leili minusi paaaaat 58 , ka kura tanka kompresors velk."

Man normals, vienmer tuksa balona varu iepust vairak neka vina faktiskais tilpums pietam neatkarigi-ziema vai vasara

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

gachux: "

Man normals, vienmer tuksa balona varu iepust vairak neka vina faktiskais tilpums pietam neatkarigi-ziema vai vasara "

Sitas laikam ka sarkasms jauztver varu tev paradit dabaa elementari ka man tas pildas ;) varesi pat zem auto palist un apskatit balona tilipu Piezime balons uzstadist 07 gada pie Heinriha .

Atbildēt uz šo ziņu

gachux

246 ziņas

PM

Ezis2: "Sitas laikam ka sarkasms jauztver varu tev paradit dabaa elementari ka man tas pildas ;) varesi pat zem auto palist un apskatit balona tilipu Piezime balons uzstadist 07 gada pie Heinriha . "

pilnigi nopietni-pec papiriem balons 42, es gandriz vienmer iepildu 43-44. ir bijis pat 46. Braucu kamer auto vairs neiet, pastavigi pildos Lukoilos ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

gachux: "

pilnigi nopietni-pec papiriem balons 42, es gandriz vienmer iepildu 43-44. ir bijis pat 46. Braucu kamer auto vairs neiet, pastavigi pildos Lukoilos ;)"

Tas nu gan ir divaini ! Nez tanki jau ari protams atsciras cik kurs kompresors var iespiest. Man katra zina ir bijusi piedzivojumi ar to Lukoilu kas uz krasta ielas pie bijusa Depo veikala .

Atbildēt uz šo ziņu

austris

908 ziņas

PM

Tev ir izmests tas drošības vārsts kas pie uzpildes taisa drrr manam arī 42.lien 45 litri.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

gachux

246 ziņas

PM

austris: "Tev ir izmests tas drošības vārsts kas pie uzpildes taisa drrr manam arī 42.lien 45 litri."

Laikam jau, tikai man nevis drrr taisa bet beigas tads metalisks ccssss...

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online