gaze » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3 4
gaze ( 5013 )
bukjelis

64 ziņas

PM

gazes balons 53 litri var iepildit tikai 30 litrus gazi pildos lukoila!!! Kas tas par joku visu laiku pildiju 46 litrus 48 litrus 50 litrus 53,bet tagat neka.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

bukjelis: "gazes balons 53 litri var iepildit tikai 30 litrus gazi pildos lukoila!!! Kas tas par joku visu laiku pildiju 46 litrus 48 litrus 50 litrus 53,bet tagat neka."
Nu nepildies tani lukoila varbut bus labak es tadu neizmantoju ka sugu.. vairak ka 10 gadi un nesudzos, man te pazinu loka ari bija lukoila fani kad pieradiajs ka vini regulari balonu uzpilda ar gausu , nomainija gazes stacijas un tadu sviestu vairs nav.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ottttto

132 ziņas

PM

Pastāv varbūtība, ka balonam drošības vārsts ir mencās.
Man bija līdzīgi, ka pilnu balonu varēju iepildīt tikai tad, balons bija izbraukts tukšs.
Citi vispār to drošības vārstu nahrenizē, tad attiecīgi balonā var iespiest vairāk kā parasti.
Uz savu atbildību.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kā gaisa temperatūra ietekmē to, cik balonā var iepildīt?

Atbildēt uz šo ziņu
Ottttto

132 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Kā gaisa temperatūra ietekmē to, cik balonā var iepildīt?"

Vispār jau ietekmē minimāli, bet te stāsts vairāk par to, ka balonā nevar iespiest tik cik varēja agrāk.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ottttto: "
Vispār jau ietekmē minimāli, bet te stāsts vairāk par to, ka balonā nevar iespiest tik cik varēja agrāk.
"
blīvums mainās atkarībā no T.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ranger

181 ziņas

PM

Laiks gāzes filtru nomaiņai,tu vnk neizbrauc tukšu balonu, gāze netiek vairs cauri fitram un kompis domā ka balons tukšs un atslēdz.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ranger

181 ziņas

PM

Ezis2: "Nu nepildies tani lukoila varbut bus labak es tadu neizmantoju ka sugu.. vairak ka 10 gadi un nesudzos, man te pazinu loka ari bija lukoila fani kad pieradiajs ka vini regulari balonu uzpilda ar gausu , nomainija gazes stacijas un tadu sviestu vairs nav."

Cik man ir auto ar gāzi bijuši, tik arī esu pildījis 99% Lukoil, neko sliktu nevaru teikt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online