CSDD vājprats » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » CSDD vājprats
| CSDD vājprats ( 3260 ) | |
|
IlmarsG!!
|
2016-05-31 19:49:54 " Ieliec taču datus no lapas. Parasti daudzkārt gāzē, ja atgāzu dūmainība par lielu. Inspektors nav gribējis Tevi izmest. Gribējis kā labāk, bet sanācis kā vienmēr. |
|
Ezis2
|
2016-05-31 20:17:28 "Nu tiesi man taa peimeram kaiminam ir daudzgalvainais dizels un nesen gaja skati, man protams intrese ka ta gaja , neko skates virelis izgazeja kartigi un pataica ka loti labs motors.. cik pats esmu redxzejis daba tad klusi stradaa un ari nedumo. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Tigeris
|
2016-06-01 08:58:38 "Eļla tika mainita ieprieksējā diena." Protams,problēma ļoti nepatīkama,it seviški tik vecam autiņam,kurš var teikt, jau ipašniekam "pie sirds pieaudzis" Bet ieteiktu mierināt sevi ar domu,ka varēja būt vēl sliktāk un pats palikt uz ceļā kaut kur 200km no mājām! Piekritīšu tiem, kas teica,ka veselu dzinēju tā nokaut ir nu ļoti pagrūti.Nenotrūka tak klanis vai nesabira vārsti ! Ja aprāva šāles,tas nozimē ,ka kāds kakliņš normāli neeļojās- gruži eļlas kanālā vai tml. Līdzigi,kā ir naivi vainot īrisu konfektes dēļ tā,ka atdalījas zoba plombe -tātad vairs normāli neturējas! Lidzjūtība protams,bet nekādu "taisnību" ,škiet CSDD tu nepierādisi-nopamatos ar nobrauktu dzinēju! Tikai pazaudēsi laiku un nervus~! |
|
andreits
|
2016-06-02 06:32:36 Zeķītis... Tas visu izsaka. Šo kadru jau sen vajadzēja no turienes izmest. Parasti viņš ir uzēdies uz motocikliem. Vēlu veiksmi Tev lietu iekustināšanā, ja Zeķītis tiks patramdīts, visi būs Tev tikai pateicīgi garais `06 dīzelis auto |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » CSDD vājprats
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online