Aizmugures amortizatori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugures amortizatori

Lapas: 1 [2]
Aizmugures amortizatori ( 2531 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Lai panem un testa peec samaina amortus vietam un vis bus skaidrs , tos amortus parskruvet neaiznem ipasi daudz laika

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Es tak to autiņu tikko nopirku. Es jau nezinu cik ilgi iepriekšējais saimnieks bija ar tādu amīti braukājis.
Bet mainīt tiešām ātri. Es pats pie garāžas laikam pa kādam 15min nomainu. Vissvairāk laika aizņēma riteņa atskūvēšana , ar lielo trubu

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es tos amortus esmu mainijis pat riteni nenemot nost, tas protams ar nosacijumu ja esi gatavs uz zemes pagulet

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Riteņa skrūves vajag pievilkt ar dinamometrisko atslēgu. Pēc grāmatas ar 135nm(=viegls bicepsa sasprindzinājums) griezes momentu. Tad nebūs lielas problēmas dabūt vaļā.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Riteņa skrūves vajag pievilkt ar dinamometrisko atslēgu. Pēc grāmatas ar 135nm(=viegls bicepsa sasprindzinājums) griezes momentu. Tad nebūs lielas problēmas dabūt vaļā."

Tas skrūves bija pievilcis iepriekšējais saimnieks

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Globāli problēma atrisināta. Tika nopirkta cita lāga, manēja izrādās bija salauzta pa vidu un deļ stiprinājuma pie tilta tās nebija redzams.
Labāk mainīt divatā, jo grūti vesesu lāgu dabūt savā vietā.
Vienīgais tagad tās lāgas ir nedaudz dažādas. Savadāgs izlocījums pie lielās priekšējas bukses.
(zinu kā jāmaina pāris, bet pagaidām finansu trūkums).

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugures amortizatori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online