mūzikas modernizēšanas projekts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » mūzikas modernizēšanas projekts

Lapas: 1 [2] 3
mūzikas modernizēšanas projekts ( 3736 )
Janozaurs

80 ziņas

PM

Paldies par padomiem.
Oem galva tas ir pastiprinātājs?
Es pareizi sapratu?

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Janozaurs: "Paldies par padomiem.
Oem galva tas ir pastiprinātājs?
Es pareizi sapratu?
"
nē. infinity sistēmā pastiprinātājs nav pašā magnetolā. tas dzīvo kkur citur. kur tas ir 05 gadam es vēl nezinu))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

PASSATizhi: "
1. atstājam kā ir un taisam oem galvai AUX ieeju, un lietojam to caur 3.5mm spraudņa starpniecību. tam galā var piekarīnāt jebko. lēti un labi
"

Ir kāds links padomā par šo tēmu?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "

Ir kāds links padomā par šo tēmu?"

Krievu Chrysler foruma ir par so daudz informacijas ;) es savejam magim ari atradu infu, ka uztaisit aux ieeju ,pielodejos AM frekvences platei kura tapat netiek izmantota un strada lieliski.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

janni

716 ziņas

PM

Vienkāršākais un ātrākais variants AUX-in ir iespējams, ja ir čeindžera vadība orģinālajai galvai. Tad nopērc orģinālo Chrysler čeindžeri un tam priekšpusē ir AUX-in. Vai arī čeindžera vietā liekas kastīte (ap 80eur), ka emulē čeindžera darbību.
Ja orģinālai galvai čeindžera vadība nav, tad vai nu maini galvu uz citu vai jaucies iekšā orģinālajā maģī un lodējies klāt pie kasetes skaņas plates vai AM radio skaņas plates (pēc izvēles). Pa Krievijas forumiem visādu info var salasīt. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Ezis2: " Krievu Chrysler foruma ir par so daudz informacijas ;) es savejam magim ari atradu infu, ka uztaisit aux ieeju ,pielodejos AM frekvences platei kura tapat netiek izmantota un strada lieliski. "

AM gadījumā nav definitīvi MONO pasākums?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "

AM gadījumā nav definitīvi MONO pasākums?"

Da ne skana ir Stereo, es tur sikumos vairs neaceros ka tur bija ,kad es ar to kramejos tas bija 5 gadi atpakal .AM tur laikam tikai tiek izmantots ka brivais kanals pati plate tiek atrubita lai nenak ieksa fona skanas, mikrenai kautkadas kajas bija japargriez un vis AM pazud, pie tas pasas mikrenes 3 kajam pielodejas aux vads un vis.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Ja oriģinalam maģim ir CD-Changer vai AUX, tad var pielikt tadu verķi:

http://ru.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Digital-LED-12V-MP3-Audio-Decoder-Board-w-Remote-Usb-TF-FM-Radio-F/32484659783.html

Man tieši šada mantiņa ir. Sutiju sev, bet nebija kur pieslēgt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » mūzikas modernizēšanas projekts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online