|
Janozaurs

80 ziņas
PM
|
2016-04-12 08:52:34
Sveicināti.
Tā nu es nolēmu modernizēt savu mūzikas sistēmu, jo originalā ņem tikai audio diskus un radio. Neņem pat mp3. Nopirku jvc kaut kādu maģi ar USB pieslēguma vietu, zilo zobu (Bluetoth), disku caurumu. It kā ņem pat FLAC failus. Parasts 1 din maģis, bet Bez VIDEO. Man šī funkcija neliekas vajadzīga vispār. Vai nu uz liela ekrāna skatīties, vai neskatīties vispār. Braucot neskatīsies ( acis nav ko bojāt), bet laiku kavēt stāvošā autiņā pietiek arī ar internetu telefonā.
Bet sāku saskarties ar vairākām problēmām. Dažas atrisināju, dažas vēl priekšā:
1) Magnetafona caurums ir 1.5 din, bet šo problēmu es atrisināju tā, ka uzliku speciālu plastmasu apkārt ( nopirku speciālu rāmīti, kas tam domāts).
2) Izrādās, ka originālais magis ir savienots ar pastiprinātāju ar speciālu kodu. Mēģināju pieslēgt savu JVC pie tā, nekas nesanāca, skaņa nebija. Tad es atstāju pieslēgtu originālo magnetolu, bet to iebāzu zem priekšējā pasažiera sēdekļa, tajā atvilknē. Vai tā kādam ir bijis????
3) Visu uzliku, bet tagad saskāros ar nākošo problēmu:
Originālais bija ļoti kluss ( nepietika jaudas) arī basi bija nepietiekami. Šitam jaudas gana, arī basi diapazons ir vairāk kā vajag, BET tagad aizmugurējie skaļruņi sprakš. Nevis paši skaļruņi, bet tieši tās plāksnes, kas stāv tiem virsū. Priekšējie ideāli. No zemiem vai skaļiem trokšņiem, vibrē plastmasa, un rada nepatīkamu skaņu ( it kā kāds pirstu). Sevišķi labajā pusē. Mēģināju magnetolas iestatījumos uzlikt tā, lai aktīvāk darbotos priekšējie skaļruņi, bet aizmugurējie būtu klusāki. Oriģinālajam es tā darīju, viss bija labi, bet šim tā nesanāk, funkcija ir, bet tā nedarbojas. Varbūt kaut kas ne tā pieslēgts? Kā var to plastmasu sataisīt tā, lai tā negrab? Ir kāds saskāries ar tādu problēmu? Klausoties mūziku vidējā skaļumā, normāli, bet tik līdz gribi skaļāk, tā sākas tā piršana.
Vai mainīsies kaut kas, ja es nomainīšu aizmugurē skaļruņus? Vai var uztaisīt kaut kā tā lai aizmugurē būtu klusāka mūzika?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2016-04-12 15:15:19
tā ir ķēmošanās nevis modernizēšana pirmkārt, tādā veidā pieslēgts tavs jvc spēlēs sliktāk par oem galvas un oem pastūža komplektu. otrkārt, oem pastūzis ieslēdzas no viena barošanas vada, nekādu kodu nevajag. oem pastūzim ieejas signāls ir pielāgots oem galvai, un ir specifisks un atšķirīgs no aftermarket magnetolām. tādēļ ir kropļojumi. ir divi darbības virzieni šaja sakarā. 1. atstājam kā ir un taisam oem galvai AUX ieeju, un lietojam to caur 3.5mm spraudņa starpniecību. tam galā var piekarīnāt jebko. lēti un labi 2. raujam ārā ne tikai galvu, bet arī oem pastūzi un pašus skaļruņus arī. un tad liekam visu savu. dārgi un vislabāk 2.5 pastāv vēl iespēja salāgot afretmarket galvas signālu ar oem pastūzi. mērķis neataisno līdzekļus.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
uldii12345

316 ziņas
PM
|
2016-04-12 19:12:10
Nav taisnība par to pastūzi. No 2005. Gada nepietiek atrast barošanas vadu,jo pastūzis vadās no vadības šinas un bez oriģinālā maģa neslēdzas iekšā. Kad mainīju savam maģi nopriecājos, ka man tāda nav. Es restes uz skaļruņiem nostiprināju ar abpusējo skoču, lai negrab. Vēl variants ir ielikt subu un nelaist uz skaļruņiem zemās frekvences.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2016-04-12 19:20:34
1. arī stāv ar 1din rāmīti.
2. barošana skaļruņiem iet ar vienu vadu no maģa uz releju drošinātāju kastē motortelpā (nav manam autiņam CAN sistēma).
3. skaļruņi negrab un viss strādā - man ir Kenwood ar Infinity skaļruņiem sakombinēta jau gadus 8. Šāda kombinācija skan stipri labāk kā OEM galva ar Infinity skaļruņiem. Nesen, putekļus no skapja augšas tīrot, atradu veco galvu un iebāzu autiņa panelī. Pāris dienas pabraukāju un nomainīju atpakaļ uz Kenwoodu, jo skaņa Kenwoodam ir stipri labāka (regulēšanas iespējas lielākas). Mīnuss kenwoodam ir tas, ka jāatceras noņemt priekšējo paneli, lai nekacinātu zaglēnus, un nestrādā stūres vadības pogas (nav jau grūti pastiept roku līdz magnetolai). Toties ir MP3 diskos / AUX in / USB / sIphone vai sIpod vadība no maģa un IrDa pults vadībai no ārpusautiņa
Un ja nevari sagrozīt priekšas, pakaļas un sānu skaļruņūs kā vajag, iespējams ir kaut kas nepareizs slēgumā jeb CAN vadība maisa galvu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Janozaurs

80 ziņas
PM
|
2016-04-12 20:18:36
janni: "
3. skaļruņi negrab un viss strādā - man ir Kenwood ar Infinity skaļruņiem sakombinēta jau gadus 8. Šāda kombinācija skan stipri labāk kā OEM galva ar Infinity skaļruņiem. Nesen, putekļus no skapja augšas tīrot, atradu veco galvu un iebāzu autiņa panelī. Pāris dienas pabraukāju un nomainīju atpakaļ uz Kenwoodu, jo skaņa Kenwoodam ir stipri labāka (regulēšanas iespējas lielākas). Mīnuss kenwoodam ir tas, ka jāatceras noņemt priekšējo paneli, lai nekacinātu zaglēnus, un nestrādā stūres vadības pogas (nav jau grūti pastiept roku līdz magnetolai)."
Es sapratu, ka tu mainīji arī pašus skaļruņus? Es baidos skaļruņus mainīt, lai nesanāk nomainīt uz sliktākiem. Var aplūkot kaut kur originālo skaļruņu parametrus?
Piemēram zafirai arī mainīju mūziku, bet tai pietika nomainīt tikai magnetolu. Skaļruņi bija ideāli... ( tikai pārslodzes dēļ drošinātājus nācās mainīt biežāk  )
Kādus labāk likt? Saprotu, ka jo dārgāk jo labāk... bet kur tā zemākā robeža? Kāds pastiprinātājs vajadzīgs? Gribās lai drošinātāji nelido ārā.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Janozaurs

80 ziņas
PM
|
2016-04-12 20:23:24
Man piedāvāja pa 140 eiro izvilkt vadu ar usb pieslēguma vietu. Vadu pieslēgt tur kur slēdzas cd čendžeris. Bet nepiekritu,
jo gribējās arī pašu mūziku jaudīgāku.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2016-04-12 21:21:38
Skaļruņus nemainīju, jo TC oriģinālā 8 skaļruņu sistēma (infinity) ir pietiekami laba manām nemuzikālajām ausīm. Nomainīju tikai oem galvu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2016-04-12 21:52:02
janni: "Skaļruņus nemainīju, jo TC oriģinālā 8 skaļruņu sistēma (infinity) ir pietiekami laba manām nemuzikālajām ausīm. Nomainīju tikai oem galvu." infinity ir ļoti labs priekš oem sistēmas, tas gan. 00gadam bij ok. tagadējam 05 ir vēl labāks. autoram vajadzētu izlemt kas svarīgāks, jauda/basi vai skaņas kvalitate.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|