detaļu iegāde netā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » detaļu iegāde netā

Lapas: [1]
detaļu iegāde netā ( 1715 )
IVOSTR

45 ziņas

PM

Kur jūs pērkat detaļas saviem auto? ebay?.... es piemēram rockauto.com, padalieties ar neta veikaliem kuri sūta worldwide!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nez nez. es mainu daļas uzreiz kas saplīst, nav laika gaidīt tās nedēļas no rock'a

atlas motors - tcmotors - grossauto

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

InsekC

377 ziņas

PM

IVOSTR: "Kur jūs pērkat detaļas saviem auto? ebay?.... es piemēram rockauto.com, padalieties ar neta veikaliem kuri sūta worldwide! "

Rockauto jau ir labas cenas, bet tas shippings ir dārgs + nodokļi...

Tepat autometro.lv un eparts.lv dažreiz labāki cipari (un piedāvājums) nekā grosā.
Tādas "nedegošākas" lietas var gan no ebay, gan aliexpress.com ņemt, tikai piegāde ~30 dienas.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gross ved man uz majām. un ir pa ceļam mājas-darbs. dažreiz ērtības ir patīkamākas par cenu))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

InsekC

377 ziņas

PM

PASSATizhi: "gross ved man uz majām. un ir pa ceļam mājas-darbs. dažreiz ērtības ir patīkamākas par cenu))"

Tieši tā. Autometro un eparts jau turpat vien Ulmaņa gatvē ir, blakus grosam.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Pamanīju ka šajā mājaslapā ir sadaļa par auto rezerves daļām un auto remontiem. Tiesa gan neesmu manījis kādu iesakām šos. Vai Ogres Voyager serviss nav labs? Ja puiši tikai ar šiem auto darbojas, tad jau ir atkoduši visus sīkumus.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

migano

351 ziņas

PM

Andris.: "Pamanīju ka šajā mājaslapā ir sadaļa par auto rezerves daļām un auto remontiem. Tiesa gan neesmu manījis kādu iesakām šos. Vai Ogres Voyager serviss nav labs? Ja puiši tikai ar šiem auto darbojas, tad jau ir atkoduši visus sīkumus. "

Ogres nav ne vainas, nesen esmu pircis benz. sūkni, dažas lietotas lietas (karteri 3.0, oriģinālos aizm. gultņus).
Laba attieksme un pastāstīs interesējošas lietas.
Pie kam, man no mājas ~40 min nesteidzoties un bez neviena luksafora līdz ogrei

Servisa pakalpojumus vēl nav nācies izmantot, bet tur parasti ir pilns, tad jau ir pieprasījums

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » detaļu iegāde netā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online