Voyager 3.3 dzinēja maiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 3.3 dzinēja maiņa

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Voyager 3.3 dzinēja maiņa ( 5290 )
migano

351 ziņas

PM

man ar doma 3.0 vietā ielikt 3.8

Es lietotu dzinēju nepirktu no autiņa, kur to nav iespējams ievērtēt darbībā ... nav nekāda ticība.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

InsekC

377 ziņas

PM

migano: "man ar doma 3.0 vietā ielikt 3.8

Es lietotu dzinēju nepirktu no autiņa, kur to nav iespējams ievērtēt darbībā ... nav nekāda ticība. "

Doma laba. Man šķiet, ka 3.8 ir labākais no tās paaudzes. Vēl labāks ir "jaunais" 3.8.
Tikai pārejot no 3.0 uz 3.8 būs jāmaina arī kompis un kārba. Tātad jāmeklē darbojošs donors (sasists, sapuvis, ar nodokļu parādu u.t.t.).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pilnīgi bezjēdzīga doma. tas čakars būs ilgaks un ticu ka dārgāks neka pārdot to 3.0 kapli un nopirkt citu auto, ar pareizo motoru.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Diezvai ir vērts mocīties 3uz3,8 Dzinējs,kārba,vadības bloki,visi vadi,X darbs...

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

ibiodizels: "Diezvai ir vērts mocīties 3uz3,8 Dzinējs,kārba,vadības bloki,visi vadi,X darbs...
"

tas bija ... kā 1.aprīlis
bet man kaut kā zūd cerība to 3.0 pie normālas darbības dabūt. Vakar kloķvārpstas devēju palūrēju, papīra distanceri norāvu, uzliku ar citu papīru un tā lai ir nost uzreiz
EGR ar skārdeni nobloķēju.
Droseli un IAC vārstu iztīrīju.
Ģeneratoru uzliku jaunu, bet izskatās aķis iet uz beigām, tur lādiņu, bet švaki griež, salīdzinoši.

Ja vēl turpinās slāpt bremzējot un pārāk nelietojami uzvesties, tad jādomā vai vairs ir vērts ņemties.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

ibiodizels

695 ziņas

PM

http://pp.vk.me/c630131/v630131029/204f4/BCkWHefit6Y.jpgvar provēt šādi palielināt tilpumu.tukšgaita nepeld,varbūt zonde mirst un neļauj normāli darboties dzinējam.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

ibiodizels: "http://pp.vk.me/c630131/v630131029/204f4/BCkWHefit6Y.jpgvar provēt šādi palielināt tilpumu.tukšgaita nepeld,varbūt zonde mirst un neļauj normāli darboties dzinējam."

mjā, tas saucās InLine 6

ehh, sakrāmēju dodge, saregulēju gāzi, +- strādā.
Izdomāju, kamēr silts, iemērīt kompresiju, vismaz 2-4-6 cilindriem.
Mjā ... 11.5-10.5-3.0
Pie otrās galvas pat negribās līst.

6.cilindram eļļu mazliet ielaidu, kompresija nemainījās, tie paši 3.0.
Izskatās ka varētu būt vārsti. Ja būtu ar ko, varētu leak-down testu izpildīt, tad zinātu kurš vārsts vai varbūt pat galvas blīve ?!

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "

mjā, tas saucās InLine 6

ehh, sakrāmēju dodge, saregulēju gāzi, +- strādā.
Izdomāju, kamēr silts, iemērīt kompresiju, vismaz 2-4-6 cilindriem.
Mjā ... 11.5-10.5-3.0
Pie otrās galvas pat negribās līst.

6.cilindram eļļu mazliet ielaidu, kompresija nemainījās, tie paši 3.0.
Izskatās ka varētu būt vārsti. Ja būtu ar ko, varētu leak-down testu izpildīt, tad zinātu kurš vārsts vai varbūt pat galvas blīve ?! "

ieleji eļļu un kompresija nepacelas , tad simt % ka varsti izdegusi, isak sakot kapi tev tam motoram... remontet domaju ka nav verts sitam 3,0 motoram blives ari maksa kosmosu ! tur tikai blives bus pari pa 150 eiro , isak sakot ja doma vel braukt ar sito tad mekle citu motoru.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 3.3 dzinēja maiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online