Voyager 3.3 dzinēja maiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 3.3 dzinēja maiņa

Lapas: [1] 2 3 4 5
Voyager 3.3 dzinēja maiņa ( 5289 )
Svilis

6 ziņas

PM

Labdien! Man ir apaļais Dodge Grand Caravan ar 3.3 dzinēju, bet izbeidzās dzinējs. Man piedāvā dzinēju no Chrysler Voyager 3.3 kantainā. Tā kā neesmu speciālists, vai man derēs šis dzinējs?
Varbūt kādam ir vēl ko piedāvāt?

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

Svilis: "Labdien! Man ir apaļais Dodge Grand Caravan ar 3.3 dzinēju, bet izbeidzās dzinējs. Man piedāvā dzinēju no Chrysler Voyager 3.3 kantainā. Tā kā neesmu speciālists, vai man derēs šis dzinējs?
Varbūt kādam ir vēl ko piedāvāt?
"

Man škiet ka vajadzētu pieminēt auto aptuvenos gadus ,nevar saprast par kantainajiem,kuru tu domā.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

visu var saprast. tik rodas jautājums, nafigam likt vecāku dzinēju, ja tava gada auto dzinēji ir brīvi pieejami...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Svilis

6 ziņas

PM

Man ir 98.gada, bet pazīstamais piedāvā no sava kantainā Voyagera, (iepriekšējā modeļa). Man piedāvā pa 100 eiro šo dzinēju. Ja kāds piedāvā mana konkrētā modeļa dzinēju par šo summu vai līdzīgu, tad droši dodat ziņu, noteikti izskatīšu piedāvājumu!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tikko atveru ss.lv. tur 3.3 motori no 96-00 gadiem ir pa pilnam 100-150eur

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "tikko atveru ss.lv. tur 3.3 motori no 96-00 gadiem ir pa pilnam 100-150eur"

ss.lv tikai raksta tādas cenas, piezvanot būs vismaz 200euro.

Atbildēt uz šo ziņu
UgunsX

36 ziņas

PM

Pa 500 jau var nopirkt visu vojadžeri komplektā, sanāks rezerves kārba un vēl kaudze ar daļām

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

UgunsX: "Pa 500 jau var nopirkt visu vojadžeri komplektā, sanāks rezerves kārba un vēl kaudze ar daļām "

Varēt jau var, bet tiksim man nav kur viņu turēt!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 3.3 dzinēja maiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online