Bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes

Lapas: 1 [2]
Bremzes ( 2420 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

3.3: "Man vienkarsi mainija motoru un atvienoja bremzes kuras tagad ir jatgaiso.Es prasu normala meistara padomu,nevis vietejos dakterus.Ja ir kadam kada pieredze tad uzklausisu ka ir sanacis atgaisot.Paldies"
Var redzet ka tev nornali" dakteri " motoru mainijusi ja pat nerubii ka bremzes atgaisot , mdaaaa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ibiodizels: "Jo???Varbūt nemāku grāmatu,bet mainīju aizmugures trubas un suportu,abs sūknis pats sadzina eļļu.iztiku bez spaidīšanas un gaisošanas."
jo tam nav nekāda pamatojuma un vajadzības. daži pedāļa spiedieni un magistrāle pilna.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Tad vajag 2 cilvēkus,spaida un gaiso.Var jau arī ar krēsla palīdzību noturēt pedāli,bet man vienkāršāk šķita ar atslēgu.Bet nesaprotu,nah dzinēju mainot bremzes jāatvieno...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nevajag divus cilvēkus. vnk atver vaļā štuceri truba virsū un ej pumpē pedāli. galvenais cilindrs visiem veidots tā, ka pūš tik uz priekšu, atpakaļ nerauj. ērtības labad uzlieku gopro kameru un tālrunī skatos kad nāk tīra eļļa)) tad aizver štuceri un viss. var arī bremžu eļļas traukā nipeli iegriezt un padot tur 05-1bar no kompresora. tad nekas nav jāpumpē. apmēram tā pildā rūpnīcā. bet šitās pasakas, ka abs sūknis noteikti jādarbina, jau sen klejo, un nav isprotama to izcelsme.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ar spiedienu ir laba lieta,tik rezerves vāciņu vajag.Man pumpis piedzina pilnu aizmugures sistēmu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online