Bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes

Lapas: [1] 2
Bremzes ( 2419 )
3.3

2 ziņas

PM

Nomainiju motoru crayslerim grand vojageram 3.3 bendzins automats,un tagad nevaru atgaisot bremzes.Pirmstam viss bija kartiba,bet tagad pazuda paradas pec 4-5 reizem kad paspaida pedali,bet tik pat atri pazud.Nekur nekas netek un nepil un ari limens nepazud.Iesakat ka pareizi atgaisot bremzes.Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Servisa rokasgrāmatā tam vajadzētu būt precīzi aprakstītam.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Tak prasīts kā atgaisot,nevis kur izlasīt!Sāk ar priekšas ratiem,tad aizm.Ieslēdz aizdedzi,lai abs uzdzen spiedienu.Mēdz pārrūsēt trubas virs bākas,paskaties vai netek.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man sen interesē no kurienes aug kājas šitām muļķībām par abs?))

un kāds sakars bremzēm ar dzinēja maiņu??

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Jo???Varbūt nemāku grāmatu,bet mainīju aizmugures trubas un suportu,abs sūknis pats sadzina eļļu.iztiku bez spaidīšanas un gaisošanas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Bet kur sakars ar dzineja mainu ? man ari dikti intrese

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

3.3

2 ziņas

PM

Man vienkarsi mainija motoru un atvienoja bremzes kuras tagad ir jatgaiso.Es prasu normala meistara padomu,nevis vietejos dakterus.Ja ir kadam kada pieredze tad uzklausisu ka ir sanacis atgaisot.Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

3.3: "Man vienkarsi mainija motoru un atvienoja bremzes kuras tagad ir jatgaiso.Es prasu normala meistara padomu,nevis vietejos dakterus.Ja ir kadam kada pieredze tad uzklausisu ka ir sanacis atgaisot.Paldies"

Atgaiso tāpat kā citus auto. Nekā atšķirīga. Ja nu tas nekad nav darīts, tad var apskatīties youtube. Kaut kā slinkums to visu rakstīt.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online