Vienvietiigais otrajaa rindaa pa vidu?! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vienvietiigais otrajaa rindaa pa vidu?!

Lapas: 1 [2] 3
Vienvietiigais otrajaa rindaa pa vidu?! ( 6167 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Loms"]ja: "

Vienaa pusee var!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

tas tiesa ...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es tieshi domaaju ko taadu izveikt ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Stulbi veel ir tas, ka videejos benkjus nevar sagreizt uz aizmuguri pret pakaljeejo benkji, videejos ariidzan nevar ielikt aizmugureejaa rindaa, roku balsti pret saanu metas , kaut kas nav liidz galam tur izdomaats

Atbildēt uz šo ziņu
melns lxi

151 ziņas

PM

Kvatra"]Stulbi: "
Es savam griežu vidējo divvietīgo beņķi otrādi, nav nekādu problēmu. Tikai iepriekš vieniem sliežu stiprinājumiem grīdā ir nedaudz jānoslīpē augšdaļa, citādi stiprinājumu aizslēgi neiet ciet. Baigi labais tusiņu variants sanāk. Vēl būs jāpiedomā galdiņš pa vidu.

Atbildēt uz šo ziņu
Andrejs Si

208 ziņas

PM

Es savam CV 95g. trīsvietīgo uzmontēju uz jauna rāmja un ieliku vidū. Kreiso vienvietīgo pārliku uz aizmuguri, noskrūvējot kreiso sānu plastmasu - iznāk mazliet iespīlēt, bet ielikt var! Labo vienvietīgo bez nopietnas pārbūves ielikt aizmugurē nevar! Ja interesē kā 9145986.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Anonymous user

3652 ziņas

PM

maneejam triisvietiigo var ielikt viduu bez paarbuuves. vinjam ir paredzeetas stiprinaajuma vietas ...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja jau runa par sēdekļiem, man ar kas jautājams.
Nesen netā ieraudzīju bildi dodge grand caravan pavisam vecais, laikam 89.g., vidējais 2v. un aizmugurējais3v. sēdekļi saliekami vienā gludā plaknē gulēšanai, priekšējie paliek kā ir, vidējais bīdas uz priekšu, pakaļējais, protams, arī, un abiem nolaižas atzveltnes un laikam jau arī sēžamās daļas maina leņķi, jo parasti tak tās ir nedaudz slīpi uz aizmuguri. Rezultātā sanāk pamatīgs seksodroms . Salonā pilnīgi visa apdare sarkanā krāsā, arī panelis un durvis, nu gaumes jau ir dažādas...
Tad nu man gribētos zināt, vai citiem modeļiem arī tādi beņķi ir redzēti? Vispār jebkura pieredze par gulēšanu voyagrī (gribētos tā kā paceļot "dikarjom"), bet laikam jauns topiks par to jāsāk :? .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Vienvietiigais otrajaa rindaa pa vidu?!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online