Chrysler grand voyager dvd » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler grand voyager dvd

Lapas: 1 [2] 3
Chrysler grand voyager dvd ( 4572 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Ja vadu liekas ka par daudz, tev varbūt šāds DVD ar klimata kontroli tur bija DVD for Town and Country

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

uldii12345

316 ziņas

PM

Tu tāpat pats netiksi galā. Nav nekādas starpības kādi tur štekeri, tev tikai barošana jāatrod un jāizdomā ko ar skaņu darīsi.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Codes

14 ziņas

PM

Pasties linku. Tāds man maģis.

https://www.dropbox.com/s/11eb1qepty3aca4/20160319_123217.jpg?dl=0

Atbildēt uz šo ziņu
Codes

14 ziņas

PM

uldii12345: "Tu tāpat pats netiksi galā. Nav nekādas starpības kādi tur štekeri, tev tikai barošana jāatrod un jāizdomā ko ar skaņu darīsi."

Nu jā es par to pašu domāju. Vienīgi jāmeklē vai ir kādi pārveidotāji. Vai kaut kas tāds.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Codes: "

Nu jā es par to pašu domāju. Vienīgi jāmeklē vai ir kādi pārveidotāji. Vai kaut kas tāds.
"

Nekādus pārveidotājus tu nedabūsi un nav vajadzīgi. Tev borta kompis pie griestiem ir? DVD changeris tev arī nav. Diez vai tie vadi no monitora. Tev jānoskaidro kuros no vadiem ir barošana. Skaņu tāpat tikai caur kādu fm transmiteri varēsi oriģinālajam maģim pieslēgt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Codes

14 ziņas

PM

uldii12345: "
Nekādus pārveidotājus tu nedabūsi un nav vajadzīgi. Tev borta kompis pie griestiem ir? DVD changeris tev arī nav. Diez vai tie vadi no monitora. Tev jānoskaidro kuros no vadiem ir barošana. Skaņu tāpat tikai caur kādu fm transmiteri varēsi oriģinālajam maģim pieslēgt.
"

Ja ir borta kompis pie griestiem.
Es arī par to domāju ka vadi ir, dvd nav. Vienkārši nesaprotu, kas tie var būt par vadiem.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Codes: "

Ja ir borta kompis pie griestiem.
Es arī par to domāju ka vadi ir, dvd nav. Vienkārši nesaprotu, kas tie var būt par vadiem.

"

Jebkurā gadījumā, ja gribi tur pielikt monitoru jānoskaidro vai tur kādā vadā pienāk patstāvīga barošana, ja pienāk, tad no tiem vadiem varēsi nobarot monitoru.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

janni

716 ziņas

PM

Nevari dabū rokā iepriekšējo īpašnieku? Varbūt tas pateiks kur un kāds suns aprakts..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler grand voyager dvd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online