Chrysler grand voyager dvd » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler grand voyager dvd

Lapas: [1] 2 3
Chrysler grand voyager dvd ( 4573 )
Codes

14 ziņas

PM

Nopirku chrysler grand voyager 2003 un no griestiem tarčī kaut kādi vadi.
Vai tas var būt DVD?
Bet panelī nav dvd atskaņotājs.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Codes: "Nopirku chrysler grand voyager 2003 un no griestiem tarčī kaut kādi vadi.
Vai tas var būt DVD?
Bet panelī nav dvd atskaņotājs.
"

Oriģināli griestos ir tikai monitors. Tur varbūt kāds neorģinālais monitors bija. Tev dvd changeris nav?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Codes

14 ziņas

PM

uldii12345: "

Oriģināli griestos ir tikai monitors. Tur varbūt kāds neorģinālais monitors bija. Tev dvd changeris nav?"

Man tur ir tikai vadi un pāris caurumi ķipa skrūvju vietas. Un vadi nav tie saucamie banāni dzeltens,sarkans, balts. Tur ir viens vadu kontakts kurā ieiet vairāku vadu grupas un otrs kontakts kuram arī ir vadu grupa bet mazāk. Un tad ir trešai, taka tāds seno laiku kontakts ar adatiņām iekšā..
žēl ka te nevar bildi ievietot.

Atbildēt uz šo ziņu
Codes

14 ziņas

PM

https://www.dropbox.com/s/u79kexpywsvr3t1/20160315_183353.jpg?dl=0

Atbildēt uz šo ziņu
Codes

14 ziņas

PM

Pasties linku. Tur ir bilde kā tas izskatās.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Codes: "Pasties linku. Tur ir bilde kā tas izskatās.
"

Tie visdrīzākais ir vadi oriģinālajam monitoram, man liekas ka man bija tikai 2 štekeri, bet varbūt 2005. g ir savādāk. Nofoķē un parādi savu maģi un konsoli. Man tie vadi gāja uz dvd changeri zem maģa. Es tavā vietā pieliktu normālu auto monitoru un tos vadus izmantotu, lai jauni nav jāvelk. Oriģinālais monitors tāpat nav labas kvalitātes. Tev pie griestiem borta kompis ir? Tagad sāku domāt, ka tur tik daudz vadi negāja. Bija 3 barošanai, video vads un audio vadi.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Codes

14 ziņas

PM

uldii12345: "

Tie visdrīzākais ir vadi oriģinālajam monitoram, man liekas ka man bija tikai 2 štekeri, bet varbūt 2005. g ir savādāk. Nofoķē un parādi savu maģi un konsoli. Man tie vadi gāja uz dvd changeri zem maģa. Es tavā vietā pieliktu normālu auto monitoru un tos vadus izmantotu, lai jauni nav jāvelk. Oriģinālais monitors tāpat nav labas kvalitātes. Tev pie griestiem borta kompis ir? Tagad sāku domāt, ka tur tik daudz vadi negāja. Bija 3 barošanai, video vads un audio vadi."

Atbildēt uz šo ziņu
Codes

14 ziņas

PM

Codes: ""

Vai tad es varētu pielēgt pie tādiem vadiem kaut ko mūsdienīgāku ekrānu? Tagad visi nav ar banāniem?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler grand voyager dvd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online