Vajadziga palidziba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba

Lapas: 1 [2] 3 4
Vajadziga palidziba ( 4537 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Es nevaru izņemt atslēgu (2005 gada 2.8 crd, UK auto) no pēdējās pozīcijas. Tikai no priekšpēdējās. Varu atstāt darboties radio utt, bet atslēga nenāk ārā, vismaz nenāk pavelkot, varbūt ar vairāk spēka varētu.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nu bet loģiski, visiem auto atslēgu var (vajadzētu) izņemt tikai no Off/Izslēgts pozīcijas. Voyageriem šī pozīcija ir pirmspēdējā.
Izrausi no pēdējas (ACC) un pēc tam sūdzēsies, ka akumulators ātri nosēžas. Ar vairāk spēka var visu salauzt, bet vai vajag.
Pāris topiku par šo lietu jau ir. Rekur šajā pašā topikā vakar jau rakstīju atbildi. Varēji jau nu izlasīt no paša sākuma.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

IlmarsG!!: "To, vai auto Tu izslēdz vari zināt tikai Tu pats. Nekāds dīleris nepalīdzēs.
Tad izslēdz vai nē, vai atslēgu atstāj pēdējā "Accesories" pozīcijā. Vai kā vajadzētu, pirmspēdējā "Off" ?
Atslēgu no slēdzenes vari izņemt no jebkura stāvokļa?
"

man liekas ,ka Tu jauc ar vecākiem modeļim...Vismaz 2004-2007 nemaz pēdējā stāvoklī atslegu izvilkt
nevar -tikko vēl speciāli iekāpu autiņa pārbaudit!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tigeris: "

man liekas ,ka Tu jauc ar vecākiem modeļim...Vismaz 2004-2007 nemaz pēdējā stāvoklī atslegu izvilkt
nevar -tikko vēl speciāli iekāpu autiņa pārbaudit! "

Izlasi manis rakstīto, es nekā nejaucu.
Ja ar spēku atslēgu no pēdējā stāvokļa vienreiz izvilksi, pēc tam no jebkura varēsi izņemt. Zināms bonuss varbūt tas ir, bet pašam ļoti jāuzmanās, lai auto korekti izslēgtu.
Nezin kāpēc Andrim ienākusi prātā ideja izvilkt atslēgu no pēdējā stāvokļa.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Makoys

15 ziņas

PM

IlmarsG!!: "To, vai auto Tu izslēdz vari zināt tikai Tu pats. Nekāds dīleris nepalīdzēs.
Tad izslēdz vai nē, vai atslēgu atstāj pēdējā "Accesories" pozīcijā. Vai kā vajadzētu, pirmspēdējā "Off" ?
Atslēgu no slēdzenes vari izņemt no jebkura stāvokļa?
"

Atbildēt uz šo ziņu
Makoys

15 ziņas

PM

es atslegu varu iznemt tikai off stavokli citos nevaru meginaju jau. Sorit uzliku akiti kurs bija pie ladetaja 24 h pieskilas bet radio neskaneja un pec min iedegas akumulatora lampa. Nesmu isti parliecinats par sava ladetaja kvalitati. Saku domat ka lai tiek tagad lidz servisam bus japerk jauns akitis un tad jaskatas

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nu tad neizslēgšanas vaina atkrīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Nu tad neizslēgšanas vaina atkrīt."

patiesibā jau kaut ko noteikt pie tik "universāla" gadijuma var tikai cilvēks kas orientējas shēmas,pārzin šo auto
un veic mērijumus tieši pēc tam ,ka autiņš "nosēdies" un nav kustināta atslēga. JO -gadijums ar aizdedzes atslēgu nav tik viennozimīgs.
Ja atveram šo gadu elektroshēmu,tad redzam,ka aizdedzes slēdzim patiesibā ir 2 paralēlas kontaktu grupas- viena slēdzelē
visas "resnās" komutācijas,bet ir vēl otra kontaktu grupa,ka apzīmējas kā MUX.Faktiski tā ir kā pretestēibu magazina-atkaribā
no atslēgas stavokļa mainās pretestība šajā MUX ķēdē.Un tieši šo rezistoru ķēdi kā atskaites punktus izmantot "body" kompis,kas
komutē lērumu patērētāju. Vājstrāvas ķedēs vienmēr ir lielāks oksidēšnās/nekontakta risks. Atslēgu var izvilkt pareizā stāvoklī
bet nav nekādas garantijas,ka MUX signāls uzrāda pareizo tās poziciju kompim!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online