raustās » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » raustās

Lapas: 1 [2]
raustās ( 2884 )
bukjelis

64 ziņas

PM

Nu man vel kad uz gazi braucu deg chek engine lampinja mosh tas ko ietekme. Vakar lidz Rīgai un atpakaļ uz benzinu nobraucu viss oki.

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

bukjelis: "Kad darbina uz gazi brivgaitā un motors ir auksts piedarbinot raustas un zem motora parsega ir tada tikshkjosha skanja kad notikshkj tad noraustas kad uzsilst viss oki un kad brauc un darbina tikai uz benzinu tad neraustas... ir kadam ideja kas vainigs nevaru saprast no kurienes ta tiksjkjeshana nak."

pirmo reiz muza dzirdu ka aukstu motoru kads darbina uz gazi :-O tikai viens jautajums - WTF?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

janni

716 ziņas

PM

Gandrīz visas 4 paaudzes gāzes sistēmas atļauj autiņu iedarbināt uzreiz uz gāzes - saucas avārijas iedarbināšana (ja kaut kas nomirst benzīna padeves sistēmā). Cita lieta, vai gāzes sistēmas uzstādītāji to fīču ir aktivizējuši, jo tā darot, tiek saīsinot membrānas mūžs.

Atbildēt uz šo ziņu

---

bukjelis

64 ziņas

PM

Hm..... nu itka benzina iekartai viss oki....nesaproto ta ka tads tikshkjis ir un tad noraustas un kadu bridi ta tikskjina lidz uzsilst figvinjzin! Varbut vaina brivgaitas regulatora?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

gachux: "

pirmo reiz muza dzirdu ka aukstu motoru kads darbina uz gazi :-O tikai viens jautajums - WTF?"

Nav tur nekads wtf.. es ar gazi braucu 14 gadus... reiz senos laikos man bija Fords ar karburatora motoru un pirmas paaudzes gazi ! tad nu es vinu vienmer laidu klat aukstu uz gazes ,lidz 0 -2 gradiem un tada stila vairakus gadus nobraucu . Tad vel sovasar man bija atgadijums piekdienas vakara izbrauciena arpus Rigas bendzina suknis nospraga un manu gazes iekartas kompi nevar palaist aukstu uz gazes... neko pastaveju pie atverta kapota minuti pakasiju bumbieri padomaju ka apmanit gazes kompi ,panemu sciltavas uzsildiju temperaturas daciku tas kas reduktora un ilgak pastartejot palaidu uz gazes, voala ! un braucam majas... tie kas tur bija ar mani skatijas lielam acim uz mani ka uz kosmonautu ,indzenieri

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

gachux

246 ziņas

PM

Ezis2: " Nav tur nekads wtf.. es ar gazi braucu 14 gadus... reiz senos laikos man bija Fords ar karburatora motoru un pirmas paaudzes gazi ! tad nu es vinu vienmer laidu klat aukstu uz gazes ,lidz 0 -2 gradiem un tada stila vairakus gadus nobraucu . Tad vel sovasar man bija atgadijums piekdienas vakara izbrauciena arpus Rigas bendzina suknis nospraga un manu gazes iekartas kompi nevar palaist aukstu uz gazes... neko pastaveju pie atverta kapota minuti pakasiju bumbieri padomaju ka apmanit gazes kompi ,panemu sciltavas uzsildiju temperaturas daciku tas kas reduktora un ilgak pastartejot palaidu uz gazes, voala ! un braucam majas... tie kas tur bija ar mani skatijas lielam acim uz mani ka uz kosmonautu ,indzenieri "

nu nu cik tad biezhi bij jaliek remkomplekts tam Fordina reduktoram? izklausas ka tas gazes reduktors tev bezmaz 4ugunnieks staveja Fordam :-D Es savejo ari varu palaist uz gazes-motors mocas un slapst nost-skazhem druzno nafig nuzhno :-D

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

gachux: "

nu nu cik tad biezhi bij jaliek remkomplekts tam Fordina reduktoram? izklausas ka tas gazes reduktors tev bezmaz 4ugunnieks staveja Fordam :-D Es savejo ari varu palaist uz gazes-motors mocas un slapst nost-skazhem druzno nafig nuzhno :-D"

Nevienu nenomainiju ne jau man te tev kautkas japierada vis iz dzives netici labi , turpini tik rulet sava stila un maksat gaziniekiem apkopes a man ir pasam vads un uz datora proga un pats sev regulari ,apsekoju gazes iekartu un ir cilvji kuri man izstasta visu ko es gribu zinat sani sakara pietam pa velti draudzibas varda

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Man dodge ar "veco" zenit 2005 kaut kāaukstu nesanāca pielaist, progā neatradu kur varētu būt izslēgts. Kad sūknis benzīnam niķojās, sildīju reduktoru, pat t-ru rādīja pie 40 reduktora sensors, bet turot gāzes pogu un startējot kaut kānesanāca.
Nissanam jaunāks, zenitpro obd, tad pat šodien piestartēju aukstu, laikam sūknim beidzot štekeris jāsaved kārība, reizēm neieslēdzas vai arī pats sūknis ķerās.
Par membrānas sabeigšanu - nu gāzes injektoram jau nav vairs tik būtiska smalka jūtība kāparastai iekārtai, jo vienīgā funkcija ir samazināt spiedienu. Parastai iekārtai ar cietāku membrānu tukšgaita sāka neiet, slāpa, tur jā, jutās tas membrānas nokalpojums.

Starpcitu - tās dīzes mēdz aizaugt vai kā ? Jo aizvakar kalibrēju dodge, zenit2005 ar barracudas injektoru, šis beigās nobļaustījās - nozzle too small, kaut arī pat spiedienu uzskrūvēju uz 1.4 pirms kalibrēšanas. Jārauj nost būs un jāpalūr, varbūt tiešām jāpārurbj... neiet arī, lambdas rāda tuvu nullei pie slodzes uz gāzi ... liess degmaisījums

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » raustās
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online