Webasto 2003/2.5/105kw » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Webasto 2003/2.5/105kw

Lapas: 1 [2]
Webasto 2003/2.5/105kw ( 3384 )
Zuris

1249 ziņas

PM

uldise: "

kaada ir ideja shaadam otram termostatam?
es savu staastu par nesilshanu uz shosejas biju ieprieksh rakstiijis - shobriid izliidzos ar kartonu pa apmeeram pusradiatoru, apmeeram 80C turaas.."

ideja tāda.ka vecais kirdik-stāv vaļā un lai nebūtu vaiga sviedros jānopūlas mainīt padārgu un slikti pieejamā vietā oriģinālo termostatu,tad resnajā augšēja radiatora gumijas caurulē iemāna kaut kāda reno vai pežoeta termostatu un sistēma sāk funkcionēt....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Tigeris

576 ziņas

PM

par gaumi nestrīdas....katram savs viedoklis. Kā pagaidu variants ziemā -viss ok.Vasarā es savam autiņam šādu kombināciju
turēt neriskētu: pirmkārt,nav garantijas ,ka termostata korpuss trubā sasniedz to pašu temperatūru,kas dzinējam pietiekami
ātri,pat neskatoties uz māksligi izvedotu kaut kādu caurplūdes urbumu.Otrkārt,kā zināms termostati mēdz nosprūst dažados
stāvokļos-nav garantijas,ka vecais ir palicis "pilnīgi vaļā". Jo pilna cirkulācija karstā laikā var būt ari traucēta...
Protams ,tūlīt atskanēss skaļas balsis "muļķibas ,gadiem tā braucam, viss super!" Braucat veseli-es tikai izteicu
viedokli ,ar ko es nemēģinātu vienkāršot savam auto dēļ 50-80eur...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tev taču neliek neviens darīt to pašu)))

http://www.chryslerforum.com/forum/attachments/chrysler-voyager-town-country-21/436d1380124805-fitting-second-thermostat-second-thermostat-005.jpg

mani gan šāds gateris bik biedē. asās termosa malas var traumēt trubu. lābāk izmantot cilvēcīgākus risinājumus, kā šo:

http://www.amazon.com/Meziere-WN0071-Inline-Thermostat-Housing/dp/B003NDFEC0

http://www.landroversonly.com/forums/attachments/f40/25733d1277484679-inline-thermostat-modification-done-inline2.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Neko vins tur nevar traumet , tam reno, pežo termostatam nav nekadas asas malas aceros kautkadiem veciem Reno vins ta ari orginali nak truba iebasts un ar hamutu savilkts taka tas nav nekads kolhozs, tas ir labs risinajums par paris eiro.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

sando2008

186 ziņas

PM

Tiesi ta. Un tas parejas ir lieka naudas izsviesana.LV neta bija pa 60 eur pareja. Pie pirmajam problemam var vinju atri izravet.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Neko vins tur nevar traumet , tam reno, pežo termostatam nav nekadas asas malas aceros kautkadiem veciem Reno vins ta ari orginali nak truba iebasts un ar hamutu savilkts taka tas nav nekads kolhozs, tas ir labs risinajums par paris eiro. "
varētu lūdzu minēt modeli? kkā neticas))) es saprotu vēlmi ietaupīt, bet tas ir jādara saprātīgi. termos trubā ar savilcēm ir un paliek gateris.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " varētu lūdzu minēt modeli? kkā neticas))) es saprotu vēlmi ietaupīt, bet tas ir jādara saprātīgi. termos trubā ar savilcēm ir un paliek gateris."
Reno 5 laikam tadu maniju tas bija sen un man faterim reiz senos laikos bija Volvo 340 ar 1,4 litru reno motoru un tur tads ari bija, pats pirku to termostatu un mainiju ! tapec ari aceros ka tur tada sistema ir.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Webasto 2003/2.5/105kw
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online