Webasto 2003/2.5/105kw » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Webasto 2003/2.5/105kw

Lapas: [1] 2
Webasto 2003/2.5/105kw ( 3382 )
offerta

12 ziņas

PM

Sveiki, neceļās motora tempretūra , Webasto bija atvienots apakšā, savienoju atpakaļ bet nestrādā dzird cirkulācījas sūkni un degvielas sūkni tagad , bet pati Webasto neslēdzās iekšā.Varat ieteikt ko darīt vai labu cilvēku / firmu kas saprot no Webasto .

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nezinu, kas ar Webasto, bet motora temperatūrai jābūt normālai arī bez tā. Temperatūra nekāpj līdz mērskalas vidusdaļai?
Termostats strādā?
Termostatu pārbauda - aukstu auto iedarbinot un ar roku raugot vai radiators palierk silts uzreiz, vai tikai pēc darba temperatūras sasniegšanas.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
offerta

12 ziņas

PM

Temperatūra paceļas 1\4 knapi ,Rīga-Cesis,termostatu rit termostatu jāpārbauda.bet ir info ka termostati reti plīst ,bet bez webasto nevar sasildīt motoru ,jo nav slodze motoram.tā man saka

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Termostats izskatās, ka viņam beigts. Man bez visas autonomās apkures pēc 4-5 km nobraukšanas uzkāpj līdz vidējai atzīmei.

Atbildēt uz šo ziņu
gatis.sterns

40 ziņas

PM

offerta: "Temperatūra paceļas 1\4 knapi ,Rīga-Cesis,termostatu rit termostatu jāpārbauda.bet ir info ka termostati reti plīst ,bet bez webasto nevar sasildīt motoru ,jo nav slodze motoram.tā man saka"

Auciems-Cēsis un bez Webasto motors ir darba temperatūrā. Tā kā tev termostats beigts.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

Tigeris

576 ziņas

PM

offerta: "Temperatūra paceļas 1\4 knapi ,Rīga-Cesis,termostatu rit termostatu jāpārbauda.bet ir info ka termostati reti plīst ,bet bez webasto nevar sasildīt motoru ,jo nav slodze motoram.tā man saka"

Tev saka muļķibas. Motors normāli uzsilst lidz darba temperatūrai ari bez Webasto,domāju ne vairak par 15-20min braucot.Ar to gan es galigu negribu teikt,
ka Webasto nebūtu jāsalabo,tā tomēr ir komforta lieta un dzinēja mūžam ari noteikti nāk par labu
No oficiāliem kantoriem ar Webasto nodarbojas SIA "GESTE", Google pateiks.Izmaksas gan var būt arī nepatīkamas.
Kurš sastāstija,ka ka šiem dīzeļiem termostati reti plīst, sasniedzot zināmu nolietojuma pakāpi?? Palasi forumu rudens pusēs, katrs 3. posts bezmaz
pa to tēmu. Tak patausti resno trubu uz radiatoru agša-silst jeb nē!
Pats termostats 40-50eur jāreķinās par jaunu, + faķira darbs.Ja ginekologa rokas,var uzveikt pats,ja ne,tad vēlreiz būs maks jāatver..

Atbildēt uz šo ziņu
offerta

12 ziņas

PM

Biju Ogrē ,uzlika papildus termostat trubā,un nesalstu vairs.Tagad gandrīz līdz pusei ceļās dačiks.

Atbildēt uz šo ziņu
uldise

21 ziņas

PM

offerta: "Biju Ogrē ,uzlika papildus termostat trubā,un nesalstu vairs.Tagad gandrīz līdz pusei ceļās dačiks."

kaada ir ideja shaadam otram termostatam?
es savu staastu par nesilshanu uz shosejas biju ieprieksh rakstiijis - shobriid izliidzos ar kartonu pa apmeeram pusradiatoru, apmeeram 80C turaas..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC '12 3.6

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Webasto 2003/2.5/105kw
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online