Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD

Lapas: 1 2 3 4 5 [6]
Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD ( 7675 )
JurisB

179 ziņas

PM

Deniss: "Sveiki!

Varu pastāstīt no savas pieredzes. Kad nopirku CGV 2.8 CRD 2007.gada, dzenot to no Rīgas uz Liepāju, vidējais patēriņš bija ap 8 litri. Nodomāju, ka laikam ir OK. Pēc tam nomainīju šķidrumus, degvielas filtru, gaisa filtru un pie nākamas braukšanas uz Rīgu patēriņš jau bija 6,5-7 litri pēc kompja. Nu reāli tā arī bija aptuveni.
Pa pilsētu sanāk laikam tie paši 12l vidēji. Ziemā, pie mīnusiem gan ceļās, jo WEBASTO strādā un arī īsi pārbraucienu gadās bieži. Pēdējais man pie 24 litriem bija nobraikti 160km. Liekas, ka maz, bet tik lielam auto gan jau ka ir OK. Sanāk ap 15l uz 100km tīri pa pilsētu.

Atkāpei: vai kādam ir pieredze ar radiatora aizsegšanu ar saucamo "kartonku"? "

Ir pieredze.
Biju aizsedzis, kad termostats nestrādāja.
Pavasarī šis jau k-kur bija nošļucis uz leju bamperī - tā arī ārā neizbakstīju.
Tagad braukāju ar cauru AC radiatoru - pārrūsēja no mūžam slapjā kartona pieskārieniem.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Arturs 777

13 ziņas

PM

Deniss: "Sveiki!

Varu pastāstīt no savas pieredzes. Kad nopirku CGV 2.8 CRD 2007.gada, dzenot to no Rīgas uz Liepāju, vidējais patēriņš bija ap 8 litri. Nodomāju, ka laikam ir OK. Pēc tam nomainīju šķidrumus, degvielas filtru, gaisa filtru un pie nākamas braukšanas uz Rīgu patēriņš jau bija 6,5-7 litri pēc kompja. Nu reāli tā arī bija aptuveni.
Pa pilsētu sanāk laikam tie paši 12l vidēji. Ziemā, pie mīnusiem gan ceļās, jo WEBASTO strādā un arī īsi pārbraucienu gadās bieži. Pēdējais man pie 24 litriem bija nobraikti 160km. Liekas, ka maz, bet tik lielam auto gan jau ka ir OK. Sanāk ap 15l uz 100km tīri pa pilsētu.

A wekāpei: vai kādam ir pieredze ar radiatora aizsegšanu ar saucamo "kartonku"? "

Atbildēt uz šo ziņu
Arturs 777

13 ziņas

PM

Es dekoratīvo testi aizsedzu no ārpuses katru ziemu materiāla sastāvu nepateiksu kaut kāds elastīgs plastikāts pie restes pivelku ar kaprona savilcejiem author=Arturs 777 ] "

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6]

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online