Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD ( 7677 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es jaunu parbauditu tomer to katalizatoru Dizeleim ne vienam vien ir gadijies ka aizkveep ciet...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Swensons: "Vakar notestēju tādu pašu, gadu jaunāku 2007.g., ar mazāku nobraukumu,
protams ka viņam nebija tāds patēriņs, tā kā jāmeklē vaina tālāk,
Kā ar gaisas masas mērītāju, runā kad uz kompi to īsti neuzrāda,
vai strādā, vai nē, kā var pārbaudīt?
"

Ceru, ka tam jaunākajam nebija jau iepriekš uzsildīts motors.
Jo viens vainas iemesliem varētu būt braukšana ar neuzsilušu motoru.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

ko džeris saka, ja katalizātoru aizstāj ar taisnu trubu ?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

sando2008: "ko džeris saka, ja katalizātoru aizstāj ar taisnu trubu ?"
Bendziniekam , neko nesaka, lielaka dinamika .. braukaju jau vairakus gadus Par Dizelistiem sakot ar crd nemacesu teikt , ko par to saka csdd

Atbildēt uz šo ziņu

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: " Bendziniekam , neko nesaka, lielaka dinamika .. braukaju jau vairakus gadus "

man gan liekas ar CO varētu būt problēmas benzīnniekam, jo gāzei robeža ir 1.5, benzīnam - 3.0 līdz tam 2000.g.
Man nissanam pēc neprasītas katalizatora izraušanas uz gāzi knapi iekļaujas tajos 1.5

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: " Bendziniekam , neko nesaka, lielaka dinamika .. braukaju jau vairakus gadus Par Dizelistiem sakot ar crd nemacesu teikt , ko par to saka csdd "

Jaunajos tehniskās apskates noteikumos,kas nupat stājās spēkā, ir punkts ,kas aizliedz demontēt katalizatoru.
Tā ka tā bundoļa butaforija vismaz līdziga tomēr ir jāuzmeistaro un vēlams nedarīt to īsi pirms apskates lai paspēj apdegt

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Jaunajos tehniskās apskates noteikumos,kas nupat stājās spēkā, ir punkts ,kas aizliedz demontēt katalizatoru.
Tā ka tā bundoļa butaforija vismaz līdziga tomēr ir jāuzmeistaro un vēlams nedarīt to īsi pirms apskates lai paspēj apdegt
"
Uz mana gada auto sie noteikumi neatiecas ;) zinu par izmainam un zinu ka no 12 gada razotajiem dizeleim pieversis ipasu uzmanibu izpludes sistemam taka visi kas jau ir paspejusi izmest ara DPF filtrus tagad vares vinus instalet atpakal a maksa vini kosmosu !

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "

man gan liekas ar CO varētu būt problēmas benzīnniekam, jo gāzei robeža ir 1.5, benzīnam - 3.0 līdz tam 2000.g.
Man nissanam pēc neprasītas katalizatora izraušanas uz gāzi knapi iekļaujas tajos 1.5"

Tev tur kautkas ir galigi garam ar to gazi... man pedeja apskate bija 0.30 ar katu parasti bija 0,03

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online