|
Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD ( 7682 )
|
|
Swensons

19 ziņas
PM
|
2016-02-21 11:27:45
Sveiki, vai ir kādas idejas, kas varētu būt par vainu lielam degvielas patēriņam aptuveni 16l/100km vidējais patēriņš, gan uz kompi, gan sakrīt pēc nobrauktiem km.
Esmu jau remontējis visas sprauslas, pirms tam bija patēriņš 20l/100km,
mainīti filtri, atslēdzu webasto, man vairs nav idejas, auto ļoti patīk un negribas pārdot.
Pirms sprauslu remonta biju diagnostikā TC motors, da tur vispār pateica ka viss kārtībā.
Esmu bijis arī uz citām diagnostikām, tur neko neparāda.
Kas mani mulsina, uz kompi pa trasi rāda 7.3 vidēji, pilsētā 12-13l braucot,
bet stāvot uz vietas kompis visu laiku patēriņu ceļ uz augšu, tas ir normāli, vai visiem CGV tā ir?
Varbūt tas lielais patēriņš rodas stāvot uz vietas, nezinu vairs ko darīt?
Varbūt smadzeņu bloks vainīgs, vai motora nodilums?
Lūdzu palīdziet ar idejām, un cik Jums ir patēriņš pilsētas režīmā?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2016-02-21 11:49:00
Varbūt pienācis laiks mainīt gaisa filtru.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
arturs_p

17 ziņas
PM
|
2016-02-21 14:49:40
Man paziņām bija līdzīga problēma. Sprauslas restaurēja - efekta nebija, servisos problēmu neatrada, bet viens garāžu meistars atbraucot pie viņa uzreiz saprata kur vaina. Vaina bija katalizātorā, izgrieza - uzlika rezistoru, no 17 litriem nokrita uz 10, pie reizes arī iztīrīja atgāzu izplūdes sistēmu. Man pašam tagad ar 2,8 crd ir 10-13 litri pa pilsētu, un ar ieslēgtu webasto mazāk arī nevajadzētu būt. Tiem kas saka , ka 9 litros iekļaujas pilsētas režīmā vienkārši neticu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
InsekC

377 ziņas
PM
|
2016-02-21 15:14:54
Swensons: "Sveiki,vai ir kādas idejas, kas varētu būt par vainu lielam degvielas patēriņam aptuveni 16l/100km vidējais patēriņš, gan uz kompi, gan sakrīt pēc nobrauktiem km.
mainīti filtri, atslēdzu webasto, man vairs nav idejas, auto ļoti patīk un negribas pārdot.
Pirms sprauslu remonta biju diagnostikā TC motors, da tur vispār pateica ka viss kārtībā.
bet stāvot uz vietas kompis visu laiku patēriņu ceļ uz augšu, tas ir normāli, vai visiem CGV tā ir?
Lūdzu palīdziet ar idejām, un cik Jums ir patēriņš pilsētas režīmā? " Nu man pilsētā patēriņš līdz pat 18l/100 km, kombinētajā 15. un es ar to esmu apmierināts.
p.s. tas gan uz LPG
Atbildēt uz šo ziņu
InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2016-02-21 15:21:44
Tad jau manējam vēl viens bonuss - jau no rūpnīcas nav katalizatora, un Webasto ne tik. CV 1998,g, 2,5TD LE
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Tigeris

576 ziņas
PM
|
2016-02-21 16:00:31
Swensons: "Sveiki,vai ir kādas idejas, kas varētu būt par vainu lielam degvielas patēriņam aptuveni 16l/100km vidējais patēriņš, gan uz kompi, gan sakrīt pēc nobrauktiem km.
Lūdzu palīdziet ar idejām, un cik Jums ir patēriņš pilsētas režīmā? "
Isti neizprotu kur tu saredzi problēmu vispār? Pats saki,ka gan braucot uz trasēs,gan pa
pilsētu patēriņi kā tadi ir normāli! Kompis šim auto nerāda acumirkļa patēriņu bet gan vidējo-
kopš pēdjās rādijumu"noresetēšnas" Loģiski, ka stāvot uz vietas patēriņš kāps augšā,jo viņš
tak rēķina pret nobraukto attālumu.Ja tu kopš pēdeja "reset" esi nobraucis 20km,vidējasis
rāditājs ,stāvot kāps fiksi. Ja norullēti piem/ 500km, tad stāvot uz vietas vidējais cipars
celsioes augšā nenozīmīgi,par litra desmitdaļam tikai..
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
gatis.sterns

40 ziņas
PM
|
2016-02-21 16:06:25
Un kā ir ar termostatu? Man paaugstināts bija, kas tas bija beigts. Nomainīju, samazinājās. Bija palicis vaļā un visu laiku dzina pa lielo loku.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis
Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2016-02-21 19:53:20
Gatim varētu būt taisnība. Ja jau atslēdza Webasto, tad jau tas laikam visu laiku strādāja.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
[1]
2
3
4
5
6
|
» Degvielas patēriņš CGV 2. 8CRD