Ķengurķērājs town and country 2012!!!!!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ķengurķērājs town and country 2012!!!!!!!

Lapas: 1 [2]
Ķengurķērājs town and country 2012!!!!!!! ( 3060 )
gachux

246 ziņas

PM

Ezis2: " Tavs domaa nepareizi ! kareiz Latvija bija viena no tam valstim kur sani joma bija bezpridels, kur katrs lohs izdomaja un lika uz auto kengurus un vel vis ko bet labi ka aizliedza to jo nedzivojam mes Australija un nav mums te tadas klimatiskas normas lai butu vajadzigi tie dzelzi, palasi csdd normas tad varbut sapratisi kapec vinus aizliedza ;) "

csdd normas nav nekads dabas likums ko cienit - jebkurs likums Latvija tiek rakstits ar domu pec iespejas vairak izspiest naudas no pateretajiem. csdd pec nosaukuma ir Satiksmes Drosibas kkads kantoris kurs par DROSIBU uc celiem nav domajis nevienu dienu Neatkarigaja Latvija, ka var atsaukties uz naudas kantori kas nepilda pamatfunkcijas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gachux: "

csdd normas nav nekads dabas likums ko cienit - jebkurs likums Latvija tiek rakstits ar domu pec iespejas vairak izspiest naudas no pateretajiem. csdd pec nosaukuma ir Satiksmes Drosibas kkads kantoris kurs par DROSIBU uc celiem nav domajis nevienu dienu Neatkarigaja Latvija, ka var atsaukties uz naudas kantori kas nepilda pamatfunkcijas."

man līdz šim likās ka dzīves abižotie konspirātori brauc ar bembjiem. bet nē, tomēr ir izņēmumi ))))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Man tie ķenguri nah nav vajadzīgi,bet domāju ka drošību gājējiem viņi galīgi neietekmē.Visvairāk satraumējas atsitoties pret zemi nevis auto

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

PASSATizhi: " man līdz šim likās ka dzīves abižotie konspirātori brauc ar bembjiem. bet nē, tomēr ir izņēmumi ))))"

te bus mazliet cits stasts:D visus pedejos 15 gadus iebraucot LV man kauns par savu valsti. No Eiropas ka bijam 50g attaluma,turpat vien esam. Kadu macibu satiksmes parkapejs gus to notriecot ar kenguru un bez,un kada skade soferitim par to. Neviens nemaz nedoma parupeties par to lai uz sosejam(sorry-uz celiem) neskraiditu mezu fauna, tad ari kengurus nevienam nevajadzetu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

gachux: "

te bus mazliet cits stasts:D visus pedejos 15 gadus iebraucot LV man kauns par savu valsti. No Eiropas ka bijam 50g attaluma,turpat vien esam. Kadu macibu satiksmes parkapejs gus to notriecot ar kenguru un bez,un kada skade soferitim par to. Neviens nemaz nedoma parupeties par to lai uz sosejam(sorry-uz celiem) neskraiditu mezu fauna, tad ari kengurus nevienam nevajadzetu."

Par politiku cik ta ir pareiza vai nepareiza es ieteiktu tev iet uz TVnet.lv spriedelet tur tev bus domu biedri un openeteji daudz

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tik tālu, cik tālu politika attiecas uz ķengurķērājiem, auto, ceļiem un ceļu satiksmi, var diskutēt arī šeit.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Ok. Padiskutējam.
Kaut kad atpakaļ aizrunājos ar rada gabalu par trubu priekšā papildlukturu stiprināšanai. Ja jau dzelzs nevar, tad kā ar plastmasas - biezsienu ūdens trubu loci kā gribi un vajag. Plus pēc tam krāso vai cinko/hromē. Finālā tev ir dekoratīvais elements, kas nav izvirzīts ārpus auto gabarītiem vairāk kā par 15-20cm.
Vecajiem džeriem tak piedāvājas tāds virsbūves dekoratīvais elements (ar miglas lukturu vietām), jaunajiem neesmu manījis. Un liekas ka tas plastmasas gabals uz skati nav jādemontē.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Ķengurķērājs town and country 2012!!!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online