07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā

Lapas: 1 2 3 [4]
07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā ( 5507 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

JānisT: "Pa ātru sapriecājos, problēma aktuāla joprojām!!!Vakar pēc pusass maiņas, izvizinājos, nekā nebija!Šodien sieviņa izbrauca un pie 50-60kmh vibrē un grab!!!!Kkads ārprāts!!!!"
otra pusass moš

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JānisT

19 ziņas

PM

Tas "moš" nav tik lēts prieks lai tā mainītu pa kreisi vai labi :)var jau būt,ka otra puse

Atbildēt uz šo ziņu
JānisT

19 ziņas

PM

Tas "moš" nav tik lēts prieks lai tā mainītu pa kreisi vai labi :)var jau būt,ka otra puse

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Nez kas tads tur jums par prikolu ,un kapec .. man katra zina ir lerums pazinas kam ir voyageri gan gazinieki gan dizeli daz nedazdu gadu gajumu bet neviens nekad nav mainijis ieksejas granatas ieskaitot mani , viens otrs ir uztinis 800 000 km uz viena auto un sadi joki nav maniti.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

JānisT

19 ziņas

PM

Nezinu, braukšu pie Oskara uz Ogri, lai meklē problem!!!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Nez kas tads tur jums par prikolu ,un kapec .. man katra zina ir lerums pazinas kam ir voyageri gan gazinieki gan dizeli daz nedazdu gadu gajumu bet neviens nekad nav mainijis ieksejas granatas ieskaitot mani , viens otrs ir uztinis 800 000 km uz viena auto un sadi joki nav maniti."
domāju ka 01-07 kkādi brāķi ir rūpnīcā salikti.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " domāju ka 01-07 kkādi brāķi ir rūpnīcā salikti."
man ari tada aizdoma ;) laigan citi brauka un nav tadu beedu....

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » 07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online