07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā

Lapas: 1 2 [3] 4
07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā ( 5508 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Man iepriekšējam voyagerim šitāda problēma bija dēļ beigta pusass iekšējā miroņa.

Atbildēt uz šo ziņu
JānisT

19 ziņas

PM

Un nomainiji granātu un viss ok bija?Krusts/zvaigzne ari bija jamaina? Jaunu ņēmi granātu?Jo man te stāsta,ka var dabūt tikai kopā visu pusasi!? Kur meklēt?Pie kā griezties?Jo cik noprotu,tur arī ntie varianti!?
Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Mainīju tikai granātu, ja pirms 7 gadi varējs dabūt atsevišķi, tad tagad ar nevajadzētu būt problēmām. Garajai pusasij. Iečeko autometro.lv, tur labs piedāvājums amerikāņu daļām
vai autospares.lv, tur pēc kataloga var iečekot

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Te iekš ebay:
ebay

Te pie mums:

lv

Vienīgais, kamēr nenomainīsi, nepateiksi vai tieši granāta vainīga. Bet nu pēc simptomiem 90%, pēc kāda laika sāks vibrēt arī dodot ručkā

Atbildēt uz šo ziņu
JānisT

19 ziņas

PM

Nu re,ne maz tik viegli negāja ar to pusass pieejamību LV tirgū, paņēmu Atlas Motors-140Eur,samainīju,viss TIP TOP!Vibrācija pazuda,izjaucu veco pusasi, tas pats defekts kas video redzams, kā teica RETKO NO METKO!Šis viens no tiem gadījumiem!!!
Kungi, paldies par idejām!!!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

JānisT: "Nu re,ne maz tik viegli negāja ar to pusass pieejamību LV tirgū, paņēmu Atlas Motors-140Eur,samainīju,viss TIP TOP!Vibrācija pazuda,izjaucu veco pusasi, tas pats defekts kas video redzams, kā teica RETKO NO METKO!Šis viens no tiem gadījumiem!!!
Kungi, paldies par idejām!!!
"
140 visa pusass? sev sūtiju no usa. komplekts izmaksāja 220$ un tā ir ļoti izplatīta problēma. nav nekāds retums.

http://content31-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/pusass.sized.jpg?1406213489

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JānisT

19 ziņas

PM

Tieši tā, visa pusass standarta cena 140EUR, uz vietas bija tikai 2gb, cik nopratu pēc sarunas, tik bieži tās nepērkot( ATLAS MOTORS ) teiktais, iedeva atlaidi 15% - 119EUR, caur paziņu sadabūju vēl 5% atlaidi un kopā man izmaksāja 112EUR Ražojums arī kkads tur USA, nav China! Esmu ļoti apmierināts, vibrācijas nav!

Atbildēt uz šo ziņu
JānisT

19 ziņas

PM

Pa ātru sapriecājos, problēma aktuāla joprojām!!!Vakar pēc pusass maiņas, izvizinājos, nekā nebija!Šodien sieviņa izbrauca un pie 50-60kmh vibrē un grab!!!!Kkads ārprāts!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » 07' Voyager graboņa+vibrācija braucot konstantā ātrumā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online