Forums » Tehniski jautājumi » Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs
| Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs ( 2456 ) | |
|
Ābolmaize
|
2016-02-07 23:05:56 Sveiki, man ir 1994. gada Chrysler Voyager 2.5 |
|
munds
|
2016-02-08 06:01:37 "Sveiki, man ir 1994. gada Chrysler Voyager 2.5gan jau tā ir kāda konkrēta mašīnas vaina, viens no iemesliem-vibrācija, ko izraisa kāda bojāta pusass, pats veselu gadu meklēju graboņu itkā zem paneļa, beigās izrādījās, ka pretīgā trokšņa iemesls bija kapota eņģe. bet, ja auto kārtībā, tad pārāk lielam troksnim nevajadzētu būt. CV95-2,5td |
|
IlmarsG!!
|
2016-02-08 08:41:09 Paņem skrūvgriezi un to, kas vairs nav labi pievilkts pievelc. Paskaties, kādi paneļi savstarpēji var klabēt, gan jau kaut ko var izgudrot, kā skaņu novērst. |
|
Ezis2
|
2016-02-08 08:55:28 Aizmugerejiem kresliem patik grabet ja vinos neviens neseez.. vismaz manam , kad iznem visus vinus araa tad iestajas kapa klusums.Ka to problemu risinat nav ne jausmas , laikam jau nekaa. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
IlmarsG!!
|
2016-02-08 10:06:32 "Aizmugerejiem kresliem patik grabet ja vinos neviens neseez.. vismaz manam , kad iznem visus vinus araa tad iestajas kapa klusums.Ka to problemu risinat nav ne jausmas , laikam jau nekaa. " Aizmugurējo krēslu problēma risinās nedaudz notinot stiprinājumus ar izolācijas lenti. Un problēmu var uz kādiem gadiem aizmirst. Izmaksas tuvas EUR 0,00. |
|
Ezis2
|
2016-02-08 13:54:12 "Bus japameegina ,nesu ipasi uz sito iesprindzis nekad, pagriezu muzonu skalak un vis po vis vairak grab tresas rindas kresls tas man gan reti stav masina .
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Ābolmaize
|
2016-02-08 22:56:30 "Paņem skrūvgriezi un to, kas vairs nav labi pievilkts pievelc. Paskaties, kādi paneļi savstarpēji var klabēt, gan jau kaut ko var izgudrot, kā skaņu novērst." Es pieņemu ka problēma ir šī, jo iepriekš esmu mazliet jaucis salonu(lai nomainītu vadītāja drošības siksnu) un daudzas detaļas turas kopā ar neoriģinālām skrūvēm un daudzas skrūvju ligzdas ir bojātas. Bieži apsveru domu visu izmest laukā un aizvietot ar salonu no cita auto, jo tehniski manam Chrysler problēmu ir maz. Vai kāds zin, vai Rīgas tuvumā ir šroti, kur pārdod šī auto detaļas, vai vismaz kur var nokomplektēt pilnu salonu plastmasu komplektu? (vēlams no labāka trim kā SE, gribas auduma apdari durvīm ) |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs
vis vairak grab tresas rindas kresls tas man gan reti stav masina .