Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs

Lapas: [1]
Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs ( 2456 )
Ābolmaize

10 ziņas

PM

Sveiki, man ir 1994. gada Chrysler Voyager 2.5
Braucot ar mašīnu, pa uz Latvijas kopējā mēroga līdzeniem ceļiem, salona plastmasas izklausās ka tūlīt uzsprāgs. Tā ir regulāra problēma šīm mašīnām vai tas ir kāda iepriekšējā saimnieka nemākulības dēļ(var pateikt ka salons ir iepriekš ķidāts laukā.)

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Ābolmaize: "Sveiki, man ir 1994. gada Chrysler Voyager 2.5
Braucot ar mašīnu, pa uz Latvijas kopējā mēroga līdzeniem ceļiem, salona plastmasas izklausās ka tūlīt uzsprāgs. Tā ir regulāra problēma šīm mašīnām vai tas ir kāda iepriekšējā saimnieka nemākulības dēļ(var pateikt ka salons ir iepriekš ķidāts laukā.)
"
gan jau tā ir kāda konkrēta mašīnas vaina, viens no iemesliem-vibrācija, ko izraisa kāda bojāta pusass, pats veselu gadu meklēju graboņu itkā zem paneļa, beigās izrādījās, ka pretīgā trokšņa iemesls bija kapota eņģe. bet, ja auto kārtībā, tad pārāk lielam troksnim nevajadzētu būt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Paņem skrūvgriezi un to, kas vairs nav labi pievilkts pievelc. Paskaties, kādi paneļi savstarpēji var klabēt, gan jau kaut ko var izgudrot, kā skaņu novērst.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Aizmugerejiem kresliem patik grabet ja vinos neviens neseez.. vismaz manam , kad iznem visus vinus araa tad iestajas kapa klusums.Ka to problemu risinat nav ne jausmas , laikam jau nekaa.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ezis2: "Aizmugerejiem kresliem patik grabet ja vinos neviens neseez.. vismaz manam , kad iznem visus vinus araa tad iestajas kapa klusums.Ka to problemu risinat nav ne jausmas , laikam jau nekaa. "

Aizmugurējo krēslu problēma risinās nedaudz notinot stiprinājumus ar izolācijas lenti. Un problēmu var uz kādiem gadiem aizmirst. Izmaksas tuvas EUR 0,00.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "
Aizmugurējo krēslu problēma risinās nedaudz notinot stiprinājumus ar izolācijas lenti. Un problēmu var uz kādiem gadiem aizmirst. Izmaksas tuvas EUR 0,00.
"
Bus japameegina ,nesu ipasi uz sito iesprindzis nekad, pagriezu muzonu skalak un vis po vis vairak grab tresas rindas kresls tas man gan reti stav masina .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ābolmaize

10 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Paņem skrūvgriezi un to, kas vairs nav labi pievilkts pievelc. Paskaties, kādi paneļi savstarpēji var klabēt, gan jau kaut ko var izgudrot, kā skaņu novērst."

Es pieņemu ka problēma ir šī, jo iepriekš esmu mazliet jaucis salonu(lai nomainītu vadītāja drošības siksnu) un daudzas detaļas turas kopā ar neoriģinālām skrūvēm un daudzas skrūvju ligzdas ir bojātas. Bieži apsveru domu visu izmest laukā un aizvietot ar salonu no cita auto, jo tehniski manam Chrysler problēmu ir maz. Vai kāds zin, vai Rīgas tuvumā ir šroti, kur pārdod šī auto detaļas, vai vismaz kur var nokomplektēt pilnu salonu plastmasu komplektu? (vēlams no labāka trim kā SE, gribas auduma apdari durvīm )

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Mašīna grab tā, ka liekas tūlīt izšķīdīs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online