Motors » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 2 [3] 4
Motors ( 4983 )
Tigeris

576 ziņas

PM

InsekC: "

Tas viss tiešām pēc kompja izskatās..."

Oponēšu -pēc kompja tas izskatās vismazāk! Drīzāk kā no devējiem..pēc kā kompis vadās!un to ir daudz!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Oponēšu -pēc kompja tas izskatās vismazāk! Drīzāk kā no devējiem..pēc kā kompis vadās!un to ir daudz!
"
ja protams sadu iespeju ari nevar izslekt ,ja nemaldos tad sim motoram ir 2 deveji bet parasti vini vainu strada vainu nestrada nemaz un dzirksteles nav vispar , vainu ari gadas ka uz cela auto apstajas bet pec laika var piescilt un braukt talaak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

mazaa23

26 ziņas

PM

Ezis2: " ja protams sadu iespeju ari nevar izslekt ,ja nemaldos tad sim motoram ir 2 deveji bet parasti vini vainu strada vainu nestrada nemaz un dzirksteles nav vispar , vainu ari gadas ka uz cela auto apstajas bet pec laika var piescilt un braukt talaak."

Šitas bij mums. Vīrs brauca no darba līdz auto vnk apstājās. Tad biku ievilku viņu un uzreiz pieleca. Un atkal brauca uz urā ar minimālu raustīšanos.

Atbildēt uz šo ziņu
mazaa23

26 ziņas

PM

Ezis2: " Nonem nost kompi tur ir numurs uz uzlimes noraksta to tad ver vala ss.lv un atbilsotosaja sadala nem un zvana visiem pec kartas kam ir 2,4 atbilstosas paaudzes auto uz izjauksanu un lai skatas numuru , varbut pavaicas atrast citu vieta , braukat un pasiem skatiteis uz vietas mana skatijumu ir bezjedzigi ka nesanak ka citiem nobrauka naudu degviela un tapat neatrod atbilstosu kompi."

Nu redzēs ko teiks elektriķis. Rīt dzenam uz servisu jo ar saviem spēkiem netiekam gudri. Bet paldies par info. Ļoti daudz palīdzēji. Par kompi pat neiedomājāmies.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

mazaa23: "

Šitas bij mums. Vīrs brauca no darba līdz auto vnk apstājās. Tad biku ievilku viņu un uzreiz pieleca. Un atkal brauca uz urā ar minimālu raustīšanos."

Man pagaidam vel nav siats joks bijis bet pazian ir vairakas reizes nomocijeis ar tiem spara rata dacikiem , viens vienkarsi nospraga un autoi apstajas otram bija ta kaite ka apstajas pastavi, pec 20 min piescil un brauc talak itka nekas nebutu bijis tagad sim jau viens daciks stav visulaiku masina rezerve un sito visu man izstastot ari man tagad viens kolotvarpstas daciks stav masina rezerve jo nav zinams kad un kura Latviajs malaa sis izdomas nosprakt. A par kompi ja nemet srota citu tad atstajat rezervi adot atpakal ja nu izradas ka vaina nav tur.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

mazaa23

26 ziņas

PM

Ezis2: " Man pagaidam vel nav siats joks bijis bet pazian ir vairakas reizes nomocijeis ar tiem spara rata dacikiem , viens vienkarsi nospraga un autoi apstajas otram bija ta kaite ka apstajas pastavi, pec 20 min piescil un brauc talak itka nekas nebutu bijis tagad sim jau viens daciks stav visulaiku masina rezerve un sito visu man izstastot ari man tagad viens kolotvarpstas daciks stav masina rezerve jo nav zinams kad un kura Latviajs malaa sis izdomas nosprakt. A par kompi ja nemet srota citu tad atstajat rezervi adot atpakal ja nu izradas ka vaina nav tur."

Atbildēt uz šo ziņu
mazaa23

26 ziņas

PM

Ezis2: " Man pagaidam vel nav siats joks bijis bet pazian ir vairakas reizes nomocijeis ar tiem spara rata dacikiem , viens vienkarsi nospraga un autoi apstajas otram bija ta kaite ka apstajas pastavi, pec 20 min piescil un brauc talak itka nekas nebutu bijis tagad sim jau viens daciks stav visulaiku masina rezerve un sito visu man izstastot ari man tagad viens kolotvarpstas daciks stav masina rezerve jo nav zinams kad un kura Latviajs malaa sis izdomas nosprakt. A par kompi ja nemet srota citu tad atstajat rezervi adot atpakal ja nu izradas ka vaina nav tur."

Man ar būs abām mašīnām jāiegādājas daciki, ja nu gadījumā kas.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Vadāt līdz spararata deveju ir viens, bet nomainīt to lauka apstākļos ir kas pavisam cits. 99% gadījumos to ir ārkārtīgi grūti izņemt no dzinēja. Šamie mistiskā veidā mēdz ievalcēties dzinēja korpusā.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online