|
endijsharuns

4 ziņas
PM
|
2016-02-04 21:03:06
Sveiki.
Kamēr autiņš auksts, braucot strauji atlaiž gāzes pedāli tas noslāpst, lēnām laižot gāzes pedāli vaļā un kontrolējot apgriezienus var turpināt braukt. Nedaudz uzsilstot braucot un strauji laižot vaļā gāzes pedāli grib slāpt nost. Uzsilstot mašīnai viss kārtībā. Kādi ieteikumi problēmai? Paldies..
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
rabarbers

99 ziņas
PM
|
2016-02-04 22:48:48
endijsharuns: "Sveiki.
Kamēr autiņš auksts, braucot strauji atlaiž gāzes pedāli tas noslāpst, lēnām laižot gāzes pedāli vaļā un kontrolējot apgriezienus var turpināt braukt. Nedaudz uzsilstot braucot un strauji laižot vaļā gāzes pedāli grib slāpt nost. Uzsilstot mašīnai viss kārtībā. Kādi ieteikumi problēmai? Paldies.."
Slāpst braucot ar gāzi, ar benzīnu viss normāli? Iespējams, ka pārak trekns degmaisījums, kļūdu nav?
Atbildēt uz šo ziņu
2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2016-02-05 03:56:32
Varbūt pienācis laiks sveču un svečvadu maiņai?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2016-02-05 08:21:32
IlmarsG!!: "Varbūt pienācis laiks sveču un svečvadu maiņai?" nez vai tas līdzēs. man 3.0 motoram visu laiku uz gāzi mēdz noslāpt, strauji bremzējot līdz apstādināšanai.
Jaunas sveces un vadi šo lietu nemainīja.
Visticamāk ir zemi tukšgaitas apgriezieni un uz gāzi vēl zemāki un tādēļ pie tādām manipulācijām noslāpst.
Man reizēm tukšgaita vispār zem 600 nokrīt, jāņem būs jātīra drosele vai kā tur viņu, jāskatās gar egr vai visu laiku nesūc, tas tāpat tagad nestrādā.
Cik ir tukšgaita un vai stabila jeb kādā intervālā"staigā" ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2016-02-05 08:28:04
Vairumam jau tahometrs panelī ir, lai Endijs nolasa rādījumu un ieliek informāciju.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
endijsharuns

4 ziņas
PM
|
2016-02-05 10:55:16
rabarbers: "
Slāpst braucot ar gāzi, ar benzīnu viss normāli? Iespējams, ka pārak trekns degmaisījums, kļūdu nav?" Slāpst nost kamēr nav pārsledzies uz gāzi.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
endijsharuns

4 ziņas
PM
|
2016-02-05 10:57:37
IlmarsG!!: "Varbūt pienācis laiks sveču un svečvadu maiņai?" Sveces un svečuvadi nomainiti pirms trīs gadiem, apmēram, bet autiņš netiek ikdienā lietots, maz nobraukts pēc maiņas.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
endijsharuns

4 ziņas
PM
|
2016-02-05 11:02:43
migano: "nez vai tas līdzēs. man 3.0 motoram visu laiku uz gāzi mēdz noslāpt, strauji bremzējot līdz apstādināšanai.
Jaunas sveces un vadi šo lietu nemainīja.
Visticamāk ir zemi tukšgaitas apgriezieni un uz gāzi vēl zemāki un tādēļ pie tādām manipulācijām noslāpst.
Man reizēm tukšgaita vispār zem 600 nokrīt, jāņem būs jātīra drosele vai kā tur viņu, jāskatās gar egr vai visu laiku nesūc, tas tāpat tagad nestrādā.
Cik ir tukšgaita un vai stabila jeb kādā intervālā"staigā" ? " cik sapratu ka servisa drosele tika tīrīta, nedaudz uzlabojums bija, bet problēma nav atrisināta. Tukšgaitā vienmērīgi strādā. Problēma ir auksts un braucot strauji laižot vaļā gāzes pedāli, slāpst nost.
Atbildēt uz šo ziņu
|