problēmas ar elektroniku » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar elektroniku

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
problēmas ar elektroniku ( 8505 )
nēģis

27 ziņas

PM

klavs: "

Es nezinu, vai vajag līst tur, no kā galīgi nesaprotu. Tomēr ir jābūt kaut kādām priekšzināšanm, kur kā ko pārbaudīt. Man tādu nav, lai cik labas būtu pieejamās shēmas. Es tad labāk aizvedu pie meistara, kas katru dienu lasa shēmas un iespējams jau zin, kur meklēt vainu.
Izskatās, ka 5d man auto viens elektriķis skatīsies. Tad arī būs pēc tam kāds komentārs par šo problēmu. "

Ok,tad dodiet ziņu,tiklīdz man kaut kas mainīsies,es ar komentēšu

Atbildēt uz šo ziņu
nēģis

27 ziņas

PM

Tad nu tā.Releji un aizdedzes acslēgu kontaktgrupa nav vainīga.Vakar atbrauca meistariņi,pacakarējās un noplēsa 45 eur,bet taa arii konkrēti neko nepateica.
Nu tagad atliek vienīgi smadzenes var būt...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Meistarus vajadzētu pieradināt pie domas, ka naudu maksā tikai par problēmas novēršanu. Vai vismaz par pareizas diagnozes noteikšanu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Labie meistari par to ka pasi atbrauca iedot kadus 10 eiro degvielai un lai brauc pie nakamaa kautko pacakareet

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

čeks nedeg?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

nēģis

27 ziņas

PM

PASSATizhi: "čeks nedeg?"
Čeks deg kopš iegādājos autiņu,nu jau 2 gadi.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kas liedz noskaidrot iemeslus un salabot? noteikti tur arī būs skaidrojumi visām problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

nēģis

27 ziņas

PM

PASSATizhi: "kas liedz noskaidrot iemeslus un salabot? noteikti tur arī būs skaidrojumi visām problēmām."

Grūti jau ar tiem ,,labajiem meistariem,,kas visu izskaidrotu kā nākas.Pavasarī pieslēdza kompi,teica čeks esot dēļ ABS,devēji nestrādājot,tad veel uzradija,ka dzesesanas ventilators nestrada,to novērsu.Vakar šie nemaz laikam netika pieslēgties kārtīgi klāt un uzstādīt diagnozi..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar elektroniku
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online