problēmas ar elektroniku » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar elektroniku

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]
problēmas ar elektroniku ( 8499 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Sitas problemas te ir simt reizes izrunats un ari krievu foruma .. stundu ,divas pagugleet ,palasiit un rodas skaidriba kas tur veretu buut.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es gan par problēmām pie fuse case dzirdu pirmo reizi. nebūtu slikti kaut nedaudz precizēt kas bija par vainu...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

nēģis

27 ziņas

PM

Autiņa kreisā puse bijusi sista,bijuši pārvilkti daži vadi,kuri pārrīvējušies pret korpusu,konkrētāk nepateikšu.Protams pēc kara visi gudri,es jau ar štukoju,ka varēju pats noārdīt un paskatīties.Gan jau vizuāli bij redzams ar varbūt ,ja jau pārrīvējušies.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Manam voyim 2003g 3.3l elektro kaite.Nevar ne ar pulti ne ar durvju pogu atslēgt bagažnieku!Nav elektro vārti.El magnēts vesels,strādā.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

klavs: "

Es nezinu, vai vajag līst tur, no kā galīgi nesaprotu. Tomēr ir jābūt kaut kādām priekšzināšanm, kur kā ko pārbaudīt. Man tādu nav, lai cik labas būtu pieejamās shēmas. Es tad labāk aizvedu pie meistara, kas katru dienu lasa shēmas un iespējams jau zin, kur meklēt vainu.
Izskatās, ka 5d man auto viens elektriķis skatīsies. Tad arī būs pēc tam kāds komentārs par šo problēmu. "

Japarbauda vai uz aizdedzi pienak 12 v, biezi vien parluz vads, un ir nepietiekama strava uz kompja, esmu jau remonteis tadus

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar elektroniku
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online