|
migano

351 ziņas
PM
|
2016-02-16 08:49:11
nu tā, šorīt pielaižu dodge uzsildīt ... izeju pēc laika pagalmā, tas noslāpis
Akumulators nosēdies pa to laiku, rāda 9.xx volti.
Pielaidu no cita akumulatora un ... ģenerators nelādē, uz spailēm ne tuvu pat 12. Kā pašu ģeneratoru pārbaudīt, kamēr nav nomontēts ?
Ierosme lādēt nāk no kompja un ja tas izdomā nedot, tad nelādēs arī vesels ģenerators ? Man šis joks vienreiz bija, atstāju mierā. Nākamā dienā pielaidu un lādē kā nekas nebūtu bijis. Vai šāds joks ar nelādēšanu var būt dēļ pusbeigta akumulatora ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Tigeris

576 ziņas
PM
|
2016-02-16 10:11:11
migano: "nu tā, šorīt pielaižu dodge uzsildīt ... izeju pēc laika pagalmā, tas noslāpis
Pielaidu no cita akumulatora un ... ģenerators nelādē, uz spailēm ne tuvu pat 12.Kā pašu ģeneratoru pārbaudīt, kamēr nav nomontēts ?
Ierosme lādēt nāk no kompja un ja tas izdomā nedot, tad nelādēs arī vesels ģenerators ? Man šis joks vienreiz bija, atstāju mierā. Nākamā dienā pielaidu un lādē kā nekas nebūtu bijis. Vai šāds joks ar nelādēšanu var būt dēļ pusbeigta akumulatora ? " Tu tīši spamu provocē vai kā - nu patin filmui atpakaļ šai pašai tēmai un izlasi iepriekšejos postus!
To visu jau te nupat kā izrunāja gari un plaši ... Ja nezini,kurā vietā pamērīt,ierosmi ,lai secinātu-kompis
vai ģenerators, tad labāk sameklē autoelektriķi -sanāks lētāk un ātrāk!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
InsekC

377 ziņas
PM
|
2016-02-16 11:19:53
migano: "nu tā, šorīt pielaižu dodge uzsildīt ... izeju pēc laika pagalmā, tas noslāpis
Pielaidu no cita akumulatora un ... ģenerators nelādē, uz spailēm ne tuvu pat 12.Kā pašu ģeneratoru pārbaudīt, kamēr nav nomontēts ?
Ierosme lādēt nāk no kompja un ja tas izdomā nedot, tad nelādēs arī vesels ģenerators ? Man šis joks vienreiz bija, atstāju mierā. Nākamā dienā pielaidu un lādē kā nekas nebūtu bijis. Vai šāds joks ar nelādēšanu var būt dēļ pusbeigta akumulatora ? " Tātad visu pēc kārtas.
1. Visticamāk Tavs aķis vēl nav beigts.
2. Kā pārbaudīt vai vaina ģeneratorā vai kompī?
Voy ģeneratora ierosmes tinumam viens gals ir pie masas, uz otru no kompja padod "+". Atvieno šo vadu. No akumulatora "+" caur autospuldzi (12V, 21W - bremžu vai pagrieziena spuldzīte)padod španungu uz ģeneratora ierosmes tinumu. Iedarbini auro. Spuldzītei jāspīd un uz akumulatora jābūt kādiem 13-14 V. Ja spuldze nespīd, nav kontakta vai pašā ģeneratorā problēmas ar ierosmes tinumu. Ja spuldzīte spīd, bet spriegums uz akumulatora 12 V un krīt vēl zemāk, ģeneratorā beigtas ogles, kolektors, diode vai nekontakts. No visiem minētajiem defektiem ogles var nomainīt nenoņemot ģeneratoru. Pārējais prasa ģeneratora noņemšanu un remontu vai nomaiņu. ja remontē ģeneratoru jānomaina abi gultņi. Maksā pāris EUR un spriežot pēc autiņa gada, savu mūžu būs nokalpojuši. Ja jauc ģeneratoru, jāapvirpo kolektors (ja vien tur vispār vairs ir ko virpot). Ceru, ka uzrakstīju visiem saprotami.
Atbildēt uz šo ziņu
InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2016-02-16 12:18:33
Nu vecejiem 96-00 gadiem es nezinu kadam ķirurgam,ginekologam jabut lai nomainitu ogles nenonemot generatoru vismaz es nemu nost generatoru kuru ari bija cakaris dabut araa no turienes
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
nēģis

27 ziņas
PM
|
2016-03-01 09:17:49
Sveiki visiem.Autiņš beidzot gatavs.Gandrīz mēnesi man šis viss pasākums ievilkās.
Protams kā jau domāju iepriekš nebij ne tur akumulators, ne ģenerators beigts.Problēmas bij ar vadiem kreisajā priekšspārnā un meistariņi kuri man uzņēmās no sākuma taisīt,visu liidz galam nesadarija un atdeva pusejošu mašīnu dievojoties ,ka vairs neko nespējot darīt.Šis kantoris ir Katlakalnā Svēteļa 38 privātmāja,kuru nevienam neiesaku,jo paņēma pāris simts eiro par lidz galam nepadaritu darbu.Tad nu pēc ieteikuma aizdzinu uz Duntes ielu ,kur autiņš nostāvēja gandriz 2 nedeļas līdz meistars piēķērās klāt,bet man patika šis kantoris.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2016-03-01 10:10:22
Šausmas - autiņš divas nedēļas servisā. CV 1998.g. 2.5TD LE
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2016-03-01 10:28:40
nēģis: "Problēmas bij ar vadiem kreisajā priekšspārnā " kas tieši bija ar vadiem ?
Pie kompja štekerī kaut kas ... kaut kur pa vidu pārberzies vai kā ? kopumā - izklausās dārgi servisa jeb neservisa apmeklējumi bija ...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
rabarbers

99 ziņas
PM
|
2016-03-01 11:35:27
Nēģi, šitā problēma kas tev bija, ir plaši aprakstīta interneta plašumos kraisleriem nav nekāds retums.Varēji pastudēt un ar testeri izzvanīt vajadzīgos vadus, un atrisināt visu dažu stundu laikā pats.
Atbildēt uz šo ziņu
2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6
|