splauj āra tosolu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » splauj āra tosolu

Lapas: 1 2 3 [4]
splauj āra tosolu ( 4749 )
AivisMisins

47 ziņas

PM

Sazinajos ar siem ja esot dzinejs 200€ bet vini nezin kada stavokli laimes spele. uzstadisana 300-350€

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

AivisMisins: "Sazinajos ar siem ja esot dzinejs 200€ bet vini nezin kada stavokli laimes spele. uzstadisana 300-350€"

Diez kadas izvēles jau nav .Es laikam vispirms rautu nost galvu un kārtīgi izpētītu -mēdz jau būt arī skaidri saredzams defekts blīvei vai
pat jau izdedzis robs galvas virsmā. Tad ir ļoti lielas cerības,kas galvas slīpēšana un blīves nomaiņa problēmu atrisina līdz galam.
Sliktāk ir ja norauj galvu ,bet tādu īstu bojājumu saskatīt nevar...

Atbildēt uz šo ziņu
AivisMisins

47 ziņas

PM

Tigeris: "
Diez kadas izvēles jau nav .Es laikam vispirms rautu nost galvu un kārtīgi izpētītu -mēdz jau būt arī skaidri saredzams defekts blīvei vai
pat jau izdedzis robs galvas virsmā. Tad ir ļoti lielas cerības,kas galvas slīpēšana un blīves nomaiņa problēmu atrisina līdz galam.
Sliktāk ir ja norauj galvu ,bet tādu īstu bojājumu saskatīt nevar...
"

iespejams ka ta ar bus jadara isti variantu jau nav un jacer ka blivei tik bus kaput

Atbildēt uz šo ziņu
_atkal_es_

21 ziņas

PM

Izskruve sveces... ta kur blive laiz garam bus smuki tira vai pat balta. ja auto atstasi ilgaku laiku nekustinatu un tad shkilsi vari dabut ari hidrotriecienu jo tosols medz sasukties cilindraa...

Atbildēt uz šo ziņu
AivisMisins

47 ziņas

PM

Galvas ir nonemtas. 1 galvas blive bij kaput.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Citām galvām blīves pilnīgi labas?

Atbildēt uz šo ziņu
AivisMisins

47 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Citām galvām blīves pilnīgi labas?"

otrai galvai blive bij laba vizuali skatoties

Atbildēt uz šo ziņu