degvielas caurums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas caurums

Lapas: 1 2 3 4 [5]
degvielas caurums ( 5502 )
munds

477 ziņas

PM

Ezis2: "Elementari tadu paterinu var dabut ja neseno bet ieklaujas kopeja satiksme, nevis maisas pa kajam parejiem un seit es nerunaju tikai par dizeliem , a to es un daudzi citi katru dienu redz uz ielam ka saperk 3-4 litrigus aparatus par 5 ciparu skaitli un pec tam velkas uz 70 pa jurmaleni pa malejo joslu vai no krusta Riga iet ara ta ka pat brunurupucis atrak kustas bet parejiem lielas ka baigi ekonomiski braukt esot "
Par to jūrmaleni taisnība, ja vēl vilktos pa labo malējo, bet nē, vai nu pa vidu, vai kreiso, labā gandrīz vienmēr tukša. Man pat ar autobusu nekas cits neatliek, kā braukt pa pirmo joslu garām, saprotu, ka pārkāpums, bet ko darīt, braukt uz 70 nozīmē kavēt. Vienīgi, ka pirmajā joslā bieži ir velosipēdisti, un tiem ar tādu palielāku transporta līdzekli garām tikt nevar, neiebraucot otrajā joslā. Kaut kā dīvaina tā braukšana pie mums, pamēģinātu kāds tā vācijā pa vidu pavilkties, kad labā josla brīva...

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tā īsti apsteigt pa labo pusi nedrīkst tikai tajā pašā joslā braucošos. Pārējie gadījumi ir stipri diskutabli. Nepieraksti sev nepelnītu pārkāpumu.
Šitas jāatceras motociklistiem - nebrauc garām auto pa labo pusi. Ja brauc starp joslām, motociklistam jāturas no joslas atdalošās līnijas pa labi. Motocikls nedrīkst parādīties tajā pašā joslā no auto pa labi
Ar savu dīzeli vasarā pa lauku šosejām gadās iebraukt arī 5l/100km.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tā īsti apsteigt pa labo pusi nedrīkst tikai tajā pašā joslā braucošos. Pārējie gadījumi ir stipri diskutabli. Nepieraksti sev nepelnītu pārkāpumu.
Šitas jāatceras motociklistiem - nebrauc garām auto pa labo pusi. Ja brauc starp joslām, motociklistam jāturas no joslas atdalošās līnijas pa labi. Motocikls nedrīkst parādīties tajā pašā joslā no auto pa labi
Ar savu dīzeli vasarā pa lauku šosejām gadās iebraukt arī 5l/100km.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Braucu ari ar moci , varu tikai piekrist ;) bet dabaa sanak ari pa labo malu dzit garaam ,neko nevienam neparmetu jo ar moci vis notiek daudz atraak , ir sava tehnika atstradata ta lai tevi braucot redz.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

gachux

246 ziņas

PM

Ezis2: "Elementari tadu paterinu var dabut ja neseno bet ieklaujas kopeja satiksme, nevis maisas pa kajam parejiem un seit es nerunaju tikai par dizeliem , a to es un daudzi citi katru dienu redz uz ielam ka saperk 3-4 litrigus aparatus par 5 ciparu skaitli un pec tam velkas uz 70 pa jurmaleni pa malejo joslu vai no krusta Riga iet ara ta ka pat brunurupucis atrak kustas bet parejiem lielas ka baigi ekonomiski braukt esot "

Riga nav domata tadam drag reisa gonkam, daudz neregulejamo gajeju pareju(starpcitu par tam tagad jaunie noteikumi atlauj ari ar velo valet pari celam), cita lieta tam mazlitrazas masinitem gribot negribot jastarte, citadi slapst nost
toties pectam uz eiropas highwejiem tas masinites knapi 100 brauc pie 3000 apgriezieniem ar visu 5-pakapju karbu, kamer 3-4-5 litrigie mierig peld 140 pie tiem pasiem labi ja 3000 apgriezieniem

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

A es dagreisu netaisu , man prieks tam ir mocis 10 min rucka iedodu un adrenalins labam laikam pietiek ar busu gazeeju meereni parasti ar kadiem 2500 uzsaku kustibu vairak pa 3500 reti gaazeeju un ar visu to braucot tikai pa Rigu 17-20 gazee iet tikai taa.
A par degvielas caurumu , vakar leeju bendzinu groziju to pistoli visvisadi nu nesauj man tur nekas atpakal varbuut ja bakaa butu divas tresdalas vai vairak tad varbut saktu saut.

Atbildēt uz šo ziņu

gachux

246 ziņas

PM

Ezis2: "A es dagreisu netaisu , man prieks tam ir mocis 10 min rucka iedodu un adrenalins labam laikam pietiek ar busu gazeeju meereni parasti ar kadiem 2500 uzsaku kustibu vairak pa 3500 reti gaazeeju un ar visu to braucot tikai pa Rigu 17-20 gazee iet tikai taa.
A par degvielas caurumu , vakar leeju bendzinu groziju to pistoli visvisadi nu nesauj man tur nekas atpakal varbuut ja bakaa butu divas tresdalas vai vairak tad varbut saktu saut.
"

iebrauc pec 95 Statoila uz A7 uzreiz aiz tramvaja sliedem, tas auto labas puses pumpis(voyageriem gan kreisaja bakas vacins) kas tuvak kasei-grozisi kamer apniks
kkads svaks tev Vojitis.manejam jau pie 2000 parasti parsledzas atrumi Pat pari Tatriem ar visu atslegto O/D vairak par 3000 neradija nereizi

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

Kaads sakars ar atrumu parslegsanos ????? tas tacu ir automats ,vins pats parsledzas atkariba no slodzes kad vajag atkariba kaa gazeee, nav nekada noteikta parslegsanas noteiktos apgriezienos

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas caurums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online