degvielas caurums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas caurums

Lapas: 1 2 [3] 4 5
degvielas caurums ( 5505 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

sando2008: "Ja gadiem autiņam motora pārsegu neatver, tad jau neko citu nevar sagaidīt, iestājoties vēsākam laikam...."
Nevis gadiem bet Latvaniem ir ir tads viens prikols , tiko izdzird vardu "dizels"ta aptumsums iestajas . tatad tas ir ekonomiski un ta ari perk tos nobrauktos shrotus no Vacijam ar naivo ceribu ka tagad ekonomes

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

gatis.sterns

40 ziņas

PM

Ezis2: "Nevis gadiem bet Latvaniem ir ir tads viens prikols , tiko izdzird vardu "dizels"ta aptumsums iestajas . tatad tas ir ekonomiski un ta ari perk tos nobrauktos shrotus no Vacijam ar naivo ceribu ka tagad ekonomes "

Bet šķiltavu šoferīšiem ir tāds niķis katru tēmu pārvērst par gāzes slavināšanu. It īpaši Ezis2. Viņam nedod ēst, dod tukši pad...irst.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja man patik pankukas cept ta jus laikam tur saucat tos kas ar gazi brauc

Atbildēt uz šo ziņu

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Par dīzeļa lētumu un ekonomiju nedomā tikai Latvijā. Man šobrīd darbā ir ļoti, ļoti muktinacionals kolektīvs un visi kā viens dīzeli redz kā ekonomiju. Pat tie kas brauc tikai 10 km līdz darbam un atpakaļ un mazliet iepirkties uz veikalu brīvdienās. Diemžēl tāds ir sabiedrības viedoklis.

P. S. Kāpēc traktoristus un kaut kādus šķiltavu, pankūku cepēju šoferus piemin tikai Voyager forumā. Nekas tāds nekad nav izskanējis ne Volvo, ne Saab šoferu aprindās un tur ļoti daudziem ir dīzeļi un gāzes iekaetss. Kas jums notiek?
Entos gadus biju braucis tikai ar benzīnu un nekad nevienu dīzeļa īpašnieku nekādi neesmu saucis vai domājis nosaukt, daudzos auto forumos esmu, bet šeit tikai un vienīgi apsaukāšanās caur ziediem.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ne nu ja darbs izsniedz auto un maksa par remontiem tad man ari ir galigi vienalga ko tani baka jalej pietiekami ilgu laiku darba nobrukaju ar dizeli , vis kruta kamer pasam nav jaremonte , es tos servisa rekinus redzeju pieskaitot tos klat naudai kas nobraukta dizeli nekada tur ekonomija nesanak ... Ja ir kam pavaicas un gadiem brauka neko neremontejot bet tadu ir loti maz .

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Andris.: "
Par dīzeļa lētumu un ekonomiju nedomā tikai Latvijā. Man šobrīd darbā ir ļoti, ļoti muktinacionals kolektīvs un visi kā viens dīzeli redz kā ekonomiju. Pat tie kas brauc tikai 10 km līdz darbam un atpakaļ un mazliet iepirkties uz veikalu brīvdienās. Diemžēl tāds ir sabiedrības viedoklis.
P. S. Kāpēc traktoristus un kaut kādus šķiltavu, pankūku cepēju šoferus piemin tikai Voyager forumā. Nekas tāds nekad nav izskanējis ne Volvo, ne Saab šoferu aprindās un tur ļoti daudziem ir dīzeļi un gāzes iekaetss. Kas jums notiek?
Entos gadus biju braucis tikai ar benzīnu un nekad nevienu dīzeļa īpašnieku nekādi neesmu saucis vai domājis nosaukt, daudzos auto forumos esmu, bet šeit tikai un vienīgi apsaukāšanās caur ziediem.
"

Reizēm jau sāk smieklu raut -plēšas mums te gandrīz kā īrijā katoļi ar protestantiem Brižam tiešam izklausās,ka ticibas lieta... Paturēt savu žulti pie sevis vai izgāzt uz oponetu - tas jau katra paša intelekta līmeņa jautājums..... Es piem. dīzeli nopirku vispār nedomājot par kaut kādam degvielas ekonomijām,jo gada nobraukumi ir lidz 15000 km... Izķirošais bija tajā bridi paņemt autiņu,kur salīdzinoši mazāk cietis no rūsas,jo ņemu ilgstošai lietošanai- nepatīk katru otro gadu mainit tačku un tad cīnieties ar lielo nezināmo "kas tad atkal lācitim vēderā..." Uz tobridi tāds bija pieejams tikai dīzelis par manu maka biezumu
Ir savi plusi un un savi mīnusi gan vienam gan otram. Dīzeļi prasa rūpigāku apiešanos,tad viņi ari kalpo bez lielām sāpem naudas makam. Ko nozimē rupigāk apiešanās? Laicigi manīt eļļas(pareizas!),visus filtrus,nebraukt ar vismaz minimali neiesiddītu motoru aukstumā,liet tikai kvalitatīvu degvielu. Tāpat nekāda ekonomija dīzelim nesanāks tiem ,kam ir tikai 2 akseleratora pedāļa stāvokļi -pilnīgi nospiests un atlaists :)Man piemeram ,navskaidrs ,ka var dabūt patēriņu 13-14L dīzelim pilsēta!Laikam vienigi braucot,kā ar BMW Benzīnnieki ir daudz pacietīgāki uz 'pofigismu" lietošanas ziņā,bet tapat ari gāzes sistēmas uzlikšanas maksā krietnu naudu,arī tās sprauslas nav mūzīgas un ne lētas! Izpūtejus (tiklīdz orģinālais izbeidzies ) vari mainīt uz katriem 30 tūkstošiem.. kas attiecas uz darba mašinām -tad tur ir tieši tas pats ar dīzeļeim: viss atkarigs kā viņus uzpasē. Mums darbā ir 5 auto visi dīzeļi (1-8gadi vecuma WW un MB).Nobraukumi ļoti lieli gadā Nekadu nopietno ieberzienu uzņemumam nav sagadajuši,tā paša jau iepriekš minētā iemesla dēl.Ir sakartota organizācija un autiņiem tiek sekots līdzi.
Tā kā patiesiba ir kaut kur pa visu-tadi ir mani secinājumi,pie fakta ka ģimenē ir gan benzīna,gan dīzeļa auto..

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Man personiski nav nekas pret dizeliem bet tracina tas ka pilnass ielas ir ar smirdosajiem kuposajeim dizeliem... saperk rietumos nodzitos dizelus un tad nevizo vinus remontet kaa pienakas bet parejiem ir jaaosta tas vis. A par dizelaciju LV tas nav degvielas ekonomijas del bet del valdibas politikas nodoklu joma jo sobrid bendzinu registret LV ir daudz dargaak nekaa dizeli es runajua par lietotiem auto ta ap 10-15 gadi veciem kadus var atlauties nopirkt Latvietis parastais.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Un vispar tu gatis.sterns ne pa temu te dzen jo ja paskatas pec postu daudzuma tad es te nesmu pat ne tuvu lielakais bezsakara dir*ejs ;) Pats esmu izbijis auto mehanikis un lerums pazistamo strada sani jomaa + 3 servisu ipasniekus pazistu personiski taka ir ko man pateikt , ja tu to uztver ka apvainojumu tad lai taa butu ;) man ta kas....

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas caurums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online