degvielas caurums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas caurums

Lapas: [1] 2 3 4 5
degvielas caurums ( 5507 )
Janozaurs

80 ziņas

PM

Sveicināti, īsto automašīnu cienītāji.
Gribu uzdot kārtējo stulbo jautājumu.
Esmu ievērojis ļoti īpatnēju lietu: parasti pildos nestē pie savas mājas. Viss normāli. Normāli arī dažos citos DUS. Bet dažreiz, (citās DUS ) pistole "šauj". Uzpildīties praktiski nereāli. Spiežu ne līdz galam, lai nešautu, un tā mokos ar pārtraukumiem. Ievēroju, ka tās pistoles ir nedaudz šaurākas.
Kaut kam ir vēl tāda " problēma" ? Varbūt, kaut kas salauzts? Es pats esmu tik liels mehāniķis, kā operdziedātājs, tāpēc vizuāli, ielūkojoties caurumā iekšā, nevaru saprast.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

sando2008

186 ziņas

PM

Man ar sit atpakaļ... Retos DUS nesit.. Bet esmu iemanījies pagriezt pistoli tā, lai nesit atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

atšķiras pašas pistoles. to izliekums, sensora jūtība. jāmēģina viņa iegriezt tā, la pie gala neveidojas degvielas uzkrājums vai šļaksti

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JurisB

179 ziņas

PM

Pievienojos pie tiem, kas mokās...
Ja sāk laist bākā pamazām, ar pareizi sagrieztu pistoli, kamēt degviela nedabuj saputoties, var dažreiz ari normāli uzpildīt.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

rabarbers

99 ziņas

PM

Pistoles šauj, ja bāka slikti atgaisojas, vai vārstulis pie ieejas bākā klemmējas

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Ranger

181 ziņas

PM

Pildot gāzi nekas nešauj

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ranger: "Pildot gāzi nekas nešauj "
Vismaz man ari pildot bendzinu vien reiz menesi nekas nešauj

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

InsekC

377 ziņas

PM

JurisB: "Pievienojos pie tiem, kas mokās...
Ja sāk laist bākā pamazām, ar pareizi sagrieztu pistoli, kamēt degviela nedabuj saputoties, var dažreiz ari normāli uzpildīt.
"

Nu nezinu, kādas problēmas var būt VOY. Gan šim, gan iepriekšējās paaudzes ('98) nav bijis problēmu nevienā uzpildē. Kā jau pārliecināts LPG lietotājs katru nedēļu benzīnu gan neleju...
Kādreiz ar Audi 80 padeve slēdzās ārā, bet tas bija pirms gadiem 15 un gan jau ka tankos tehnika ir mainījusies...

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas caurums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online