eļļa kārbai 3,3 automāts » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » eļļa kārbai 3,3 automāts
| eļļa kārbai 3,3 automāts ( 2821 ) | |
|
gachux
|
2016-02-09 03:52:05 "kādas 10 min? kamēr atskrūvē visas kartera skrūves, notecina visu eļļu, lai nesatek uvēlāk uz svaiga silikona. notīra veco silikomu, sasmērē jaunu. saskrūvē visu atpakaļ. normāli darot stunda vismaz paskrien." mans gan iztiek bez silikoniem,pilnig pietiek ar gumijas blivi )) Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g |
|
Ezis2
|
2016-02-09 12:03:52 "Rupnicaa orginali vins nak uz hermetiti,un karbu remonteteji cik esmu redzejsi ari liek uz hermetiti. Es kad mainiju pirmoreiz ari uzliku uz blivi bet nepatika man tas variants tapat drusku sulojas garam .. a tas skruves nevar vilkt bezgaligi vinam vitni apraut ir elementari ! Turpmak lieku tikai uz hermetiki un karba sausa. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
gachux
|
2016-02-10 04:05:38 " Rupnicaa orginali vins nak uz hermetiti,un karbu remonteteji cik esmu redzejsi ari liek uz hermetiti. Es kad mainiju pirmoreiz ari uzliku uz blivi bet nepatika man tas variants tapat drusku sulojas garam .. a tas skruves nevar vilkt bezgaligi vinam vitni apraut ir elementari ! Turpmak lieku tikai uz hermetiki un karba sausa." visur kur vairak par trijam - ir jabut pareizai pieskruvesanas tehnikai(parasti X-veidiga), pat ritenu diski pieskruvejami ar katru otro pa apli, un nevajadzes nemaz parcensties ;) Manam ari karba vnm sausa un meistars sajusma-10% atlaiditi dod Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » eļļa kārbai 3,3 automāts
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online